Aanbevelingen

“Marieke heeft mij heel erg geholpen bij het peilen en formuleren van mijn gevoelens. Door met Marieke te praten, kwam ik bij de volgende stap om mezelf te vragen “wat moet ik nog zien”? Als je vastloopt in het leven of op je pad van genezing, kun je terecht bij Marieke. Zij is een persoon die je stimuleert om jouw eigen krachten te gebruiken om verder te komen in je leven. “

Lauriane

“Marieke komt erg betrokken en open over, daardoor voel je je meteen op je gemak. Verder luistert zij goed en geeft je handvatten om zelf ook na te denken hoe je dingen anders kunt doen, zodat het beter voor je werkt.”

Inge

“Marieke is een hele fijne coach. Ze luistert goed en kan altijd de juiste vragen stellen. Hierdoor ga je nadenken en zie je dingen die je eerst over het hoofd zag. In mijn ogen is Marieke een sterke en wijze vrouw die een lange weg heeft afgelegd. Tot op de dag van vandaag is ze bezig om zichzelf verder te ontwikkelen. Hierdoor heb ik heel veel respect voor haar en ze is een groot voorbeeld voor mij.”

Gözde

“Ik heb het gesprek als erg prettig ervaren. Je hebt een open en toegankelijke houding, hierdoor voelde ik mij erg snel op mijn gemak. Het is toch best spannend als je een vreemde ontmoet via het internet en dan over onderwerpen gaat praten waar toch best wat lading op kan liggen. Dit nam jij bij mij erg weg met de energie die je mee brengt in het gesprek. Rustig, open, maar ook enthousiast en energiek.”

Yara

“Ik heb erg veel aan de sessies met Marieke. Ze zorgt voor een fijne, open sfeer en houdt je de spiegel voor die je nodig hebt. Ik heb er na 3 sessies al een aantal mooie inzichten aan overgehouden en ben nu in een proces deze zelf toe te passen op mijn leven. Dankzij haar ervaring met chronische klachten voel ik mij gehoord en begrepen, dat heb ik nog nooit eerder zo ervaren bij een coach. Ik raad sessies bij Marieke zeker aan!”

Tess

Leef een lichter leven!

7 tips voor een lichter leven met je chronische aandoening

Download Nu