Aanbevelingen

“Marieke heeft mij heel erg geholpen bij het peilen en formuleren van mijn gevoelens. Door met Marieke te praten, kwam ik bij de volgende stap om mezelf te vragen “wat moet ik nog zien”? Als je vastloopt in het leven of op je pad van genezing, kun je terecht bij Marieke. Zij is een persoon die je stimuleert om jouw eigen krachten te gebruiken om verder te komen in je leven. “

Lauriane

“Marieke komt erg betrokken en open over, daardoor voel je je meteen op je gemak. Verder luistert zij goed en geeft je handvatten om zelf ook na te denken hoe je dingen anders kunt doen, zodat het beter voor je werkt.”

Inge

“Marieke is een hele fijne coach. Ze luistert goed en kan altijd de juiste vragen stellen. Hierdoor ga je nadenken en zie je dingen die je eerst over het hoofd zag. In mijn ogen is Marieke een sterke en wijze vrouw die een lange weg heeft afgelegd. Tot op de dag van vandaag is ze bezig om zichzelf verder te ontwikkelen. Hierdoor heb ik heel veel respect voor haar en ze is een groot voorbeeld voor mij.”

Gözde

“Ik heb het gesprek als erg prettig ervaren. Je hebt een open en toegankelijke houding, hierdoor voelde ik mij erg snel op mijn gemak. Het is toch best spannend als je een vreemde ontmoet via het internet en dan over onderwerpen gaat praten waar toch best wat lading op kan liggen. Dit nam jij bij mij erg weg met de energie die je mee brengt in het gesprek. Rustig, open, maar ook enthousiast en energiek.”

Yara

Dankzij de gesprekken met Marieke heb ik meer inzicht gekregen in mijn gedrag en gedachten en dat is enorm waardevol. Het was mijn eerste keer coaching door iemand die zelf leeft met een chronische aandoening. Voor mij had dit veel meerwaarde. Marieke snapt hoe het is en weet daarom, zonder daar de nadruk op te leggen, hoe ze echt kan verbinden met je. Door de sessies die ik met haar heb gehad ben ik erachter gekomen dat ik stapje voor stapje een lichter leven kan leiden. Het is work in progress maar door onze sessies ben ik mij nu veel bewuster van mijn eigen valkuilen en vooral van mijn mogelijkheden. Ik merk nu al dat ik met minder angst en meer zelfvertrouwen in het leven sta.

Tess

Leef een lichter leven!

7 tips voor een lichter leven met je chronische aandoening

Download Nu