"Marieke is écht een hele fijne coach die voor mij zelf het voorbeeld is van iemand die heel bewust de switch heeft gemaakt naar een lichter leven! Ik heb echt bewondering voor haar en ik ben blij dat ik voor haar begeleiding heb gekozen!"
Jacqueline
"Ik ben dankbaar dat via jouw coaching mijn vertrouwen in mijn lijf en mijn Zijn is hersteld 💫

Jouw psychologische kennis in combinatie met jouw spiritualiteit maakte het Diamant Traject tot een uniek, kwalitatief en liefdevol bewustwordings- en helingsproces 💖✨
Miriam
"In mijn nieuwe werkomgeving ging ik niet met een voldaan gevoel naar huis. Ik voelde me falen. Kon ik het opeens niet meer? Ik merkte dat anderen over mijn grenzen gingen.

Met Marieke en het Diamant Traject werden mijn faalmomenten leermomenten en ik leerde mezelf ruimte te geven en hierin mild te zijn. Toen kon ik ook ruimte némen waar nodig.

Het is steeds minder afhankelijk van de omstandigheden/ gebeurtenissen buiten mij hoeveel ruimte ik neem en ik laat niet meer anderen voorschrijven hoe ik mij zal voelen. Ik ben nu zichtbaar, ongeacht de omstandigheden. Dat is zo gaaf! Dat gun ik iedereen.

De Diamant vrouwen zijn mijn vertrouwelingen geworden. Ik voel een Diamant in mezelf en ik kijk met vertrouwen naar de toekomst.
Margreet
"Mijn scheiding was een heftige beslissing waar ik mij heel schuldig over voelde. Ik werd heen en weer geslingerd tussen wat ik moest doen.

Ik was totaal niet meer blij met mezelf en met mijn leven al deed ik wel alsof. Het liefst wilde ik weg, wilde ik me verstoppen in een klooster.

Bovendien had ik geen idee wie ik nou was en wat ik wilde. Ik bleef maar in een cirkel ronddraaien en kwam er niet uit. Ondanks verschillende therapieën via de huisarts kwam ik maar een heel klein beetje verder.

Ik wist dat er iets moest gebeuren waarmee ik uit die cirkel zou komen en het Diamant Traject bleek de beste keuze ooit want wonder boven wonder voel en kies ik nu zo uit mezelf, het is niet te vergelijken met hoe ik was.

Mijn omgeving merkt het verschil op en zeggen dat ze eindelijk weer Sandra zien. Ze vertrouwen er weer op dat ik het aankan.

Ik ben dankbaar voor deze lessen en voor mijn leven nu. Ik richt mij op groei en bewustzijn, ben veel milder over mijn gedrag, ik sta in verbinding met mijn hart en intuïtie.

Het is een ongelooflijke ontwikkeling en enorm fijn om het zo te voelen!"
Sandra
“Voordat ik bij Marieke terecht kwam liep ik constant tegen mijzelf en mijn kwetsbaarheid aan en had daardoor al jaren voor mijn gevoel geen aansluiting met andere mensen.

Ik keek naar mezelf op een verwijtende manier en mijn nare gedachten en angsten bepaalden mijn overgrote deel van mijn leven. Ik dacht in tekortkomingen, vergeleek mijzelf vaak met anderen en was ontevreden met wie ik was geworden.

Ik wilde graag een ommekeer in mijn bestaan en het positieve van het leven ervaren maar ook niet weglopen voor de moeilijke kanten van het leven. Ik wilde de spontane Debby die ik ooit was weer naar boven halen zonder het gevoel te hebben dat ik mijzelf verloochende. Met plezier samen met anderen in het leven staan en mensen blij maken via mijn werk als hostess.

Het Diamant Traject kwam op de juiste tijd voor mij.

Met Marieke haar liefdevolle en toegewijde manier van coachen, ben ik van mijn hoofd naar mijn hart gegaan. Het gepieker in mijn hoofd is gestopt en ik voel nu een rustig en vredig gevoel van binnenuit, zodat ik het leven en de gebeurtenissen die er zijn vol vertrouwen ervaar.

Marieke geeft als geen ander aan dat zij zelf ook altijd bezig blijft met bewustzijn & groei en weet door haar vraagstelling je dicht bij jezelf te krijgen. Door je steeds weer naar situaties te laten kijken door de bril van liefde kom je uit bij de beste versie van jezelf. En ik weet dat deze versie altijd blijft doorgroeien zolang ik mijzelf daar voor inzet. Het is belangrijk om voor jezelf te voelen dat je deze uitdaging aan wil gaan om echt een lichter leven te kunnen gaan leiden en met meer zelfvertrouwen en bewustzijn in het leven te staan.

Voor mij was het gevoel heel sterk dat ik Marieke en haar zorgvuldig en steeds weer op maat gemaakte begeleiding nodig had zodat ik zelf de goede stappen kon zetten voor een betere toekomst. Mijn werk als hostess ben ik in het juiste licht gaan zien en ik weet dat ik met mijn activiteiten een stukje extra gezelligheid en aandacht kan geven aan mijn medemens. Voor mij is alles op z’n plekje gevallen en ik gun nog heel veel mensen deze fijne ervaring en reis samen met Marieke en gelijkgestemde vrouwen om vanuit je hoofd naar je hart te gaan in dit Diamant Traject.

Marieke bedankt voor wie jij bent en wat je deelt!”
Debby
“Marieke is een hele fijne coach. Ze luistert goed en kan altijd de juiste vragen stellen. Hierdoor ga je nadenken en zie je dingen die je eerst over het hoofd zag. In mijn ogen is Marieke een sterke en wijze vrouw die een lange weg heeft afgelegd. Tot op de dag van vandaag is ze bezig om zichzelf verder te ontwikkelen. Hierdoor heb ik heel veel respect voor haar en ze is een groot voorbeeld voor mij.”
Gözde
Laatst heb ik meegedaan aan de mooie workshop Connecting the dots. Best spannend zo met m’n gezicht in beeld als je dat zelfs door de Corona niet gewend bent. Maar dat is zo voorbij. Marieke stelt je meteen op je gemak. Ze loodst je liefdevol door de opdrachten. Ik kreeg een mooi zelfinzicht waar ik meteen actie op ondernomen heb. Zonder deze workshop had ik dat nooit gedaan. Mijn mooie inzicht is: als je eigen beker niet vol is zul je altijd handelen uit tekorten. Daarnaast had ik nog een (korte) PRIVE sessie waar ik veel aan heb gehad. En dat alles met respect en liefde, dat vóél je ook gewoon! Hartstikke tof, veel dank daarvoor. Vanaf nu ga ik dus eerst mijn eigen beker vullen! Cursus pottenbakken, here I come!!!😉😀😘
Brenda
“Ik heb het gesprek als erg prettig ervaren. Je hebt een open en toegankelijke houding, hierdoor voelde ik mij erg snel op mijn gemak. Het is toch best spannend als je een vreemde ontmoet via het internet en dan over onderwerpen gaat praten waar toch best wat lading op kan liggen. Dit nam jij bij mij erg weg met de energie die je mee brengt in het gesprek. Rustig, open, maar ook enthousiast en energiek.”
Yara
“Deze prachtige online workshop is zeer leerzaam en verhelderend. Leuke opdrachten, heldere uitleg en met positieve en liefdevolle begeleiding.“
Nathalie
“De zielsverlangenlegging die Marieke voor mij heeft gelegd was heel bijzonder. Vier kaarten die mij letterlijk en figuurlijk op het lijf geschreven waren. En doordat we de kaarten uitgebreid hebben besproken, werd het me heel duidelijk welke zo groot mogelijke kleine stappen ik als eerste kan gaan zetten.”
Caren
“Ik heb de online workshop gevolgd bij Marieke.

Vooral als je je uit balans voelt of zoekende bent is deze workshop een kans om een pas op de plaats te maken. Tevens is het een kans om je kwetsbaar op te stellen, ook naar anderen toe.

Ik voel nu creatieve energie om verder met mijn schatkaart aan de slag te gaan en ik zie in dat ik een hele weg heb afgelegd en nu toch maar mooi ben waar ik nu ben. De rest zal ik ook aankunnen.”
Lauren
“Door de online workshop ‘Connecting the dots’ ben ik op een nieuwe manier naar het verleden en naar mijn eigen kracht gaan kijken. Marieke begeleidt op een warme, aandachtige en veilige manier en spiegelt je liefdevol.”
Karen
“Dankzij de gesprekken met Marieke heb ik meer inzicht gekregen in mijn gedrag en gedachten en dat is enorm waardevol.

Het was mijn eerste keer coaching door iemand die zelf leeft met een chronische aandoening. Voor mij had dit veel meerwaarde. Marieke snapt hoe het is en weet daarom, zonder daar de nadruk op te leggen, hoe ze echt kan verbinden met je.

Door de sessies die ik met haar heb gehad ben ik erachter gekomen dat ik stapje voor stapje een lichter leven kan leiden. Het is work in progress maar door onze sessies ben ik mij nu veel bewuster van mijn eigen valkuilen en vooral van mijn mogelijkheden. Ik merk nu al dat ik met minder angst en meer zelfvertrouwen in het leven sta.“
Tess
“Wat heb ik genoten van de workshop! Over mezelf leren en het creatief verwerken.

De aandacht van Marieke voor ons als deelnemers was prettig. Ze stelde goede vragen, zodat ik ook zelf tot mooie inzichten kwam waar ik mee verder kan.

De verbondenheid met de andere deelnemers was fijn om te ervaren. We zijn allemaal unieke vrouwen met ons verdriet, moeilijke kanten maar ook veel positiviteit in ons leven. En wat zijn we krachtig!

Tijdens de creatieve opdracht kwamen er persoonlijke verhalen los. Dit droeg ook weer bij aan het gevoel van ‘Ik ben niet de enige die een lichter leven nodig heeft’. We hebben elkaar nodig.

Kortom, een aanrader.”
Riëtte
“Laagdrempelig, praktisch, vertrouwd en je wordt begrepen!

Een workshop in een huiselijke sfeer met een kleine vertrouwde groep met gelijkgezinden. Fijn om creatief bezig te zijn en met elkaar te praten. Ik heb inzicht gekregen hoe mijn reis is verlopen naar mijn eigen ik en hoe ik stappen kan zetten om gelukkiger te zijn. Dit mogen stapjes zijn.

‘A journey of a 1000 miles begins with a single step’

Door de workshop begrijp ik beter hoe het komt waar ik nu sta en dat ik dit mag omarmen. Ik voel mij vertrouwd verder te gaan met mijn reis.

Bedankt Marieke!”
Jaimy
“Ik heb bij Marieke de workshop ‘Ontdekkingsreis naar jouw Lichter Leven’ gevolgd. We waren met 4 vrouwen in een huiselijke sfeer.

Marieke gaf op een fijne manier leiding aan de gesprekken. Wat ik erg prettig vond was de afwisseling van gesprekken met creatieve oefeningen.

Ik heb meer inzichten gekregen in mijzelf en handvatten om ‘lichter te leven’.

Zeker een aanrader!”
Annette
“Marieke heeft mij heel erg geholpen bij het peilen en formuleren van mijn gevoelens. Door met Marieke te praten, kwam ik bij de volgende stap om mezelf te vragen “wat moet ik nog zien”? Als je vastloopt in het leven of op je pad van genezing, kun je terecht bij Marieke. Zij is een persoon die je stimuleert om jouw eigen krachten te gebruiken om verder te komen in je leven. “
Lauriane
“Marieke komt erg betrokken en open over, daardoor voel je je meteen op je gemak. Verder luistert zij goed en geeft je handvatten om zelf ook na te denken hoe je dingen anders kunt doen, zodat het beter voor je werkt.”
Inge