Aanbevelingen - Lichter Leven
Laatst heb ik meegedaan aan de mooie workshop Connecting the dots. Best spannend zo met m’n gezicht in beeld als je dat zelfs door de Corona niet gewend bent. Maar dat is zo voorbij. Marieke stelt je meteen op je gemak. Ze loodst je liefdevol door de opdrachten. Ik kreeg een mooi zelfinzicht waar ik meteen actie op ondernomen heb. Zonder deze workshop had ik dat nooit gedaan. Mijn mooie inzicht is: als je eigen beker niet vol is zul je altijd handelen uit tekorten. Daarnaast had ik nog een (korte) PRIVE sessie waar ik veel aan heb gehad. En dat alles met respect en liefde, dat vóél je ook gewoon! Hartstikke tof, veel dank daarvoor. Vanaf nu ga ik dus eerst mijn eigen beker vullen! Cursus pottenbakken, here I come!!! winklaughingkiss
Brenda

Marieke is écht een hele fijne coach die voor mij zelf het voorbeeld is van iemand die heel bewust de switch heeft gemaakt naar een lichter leven! Ik heb echt bewondering voor haar en ik ben blij dat ik voor haar begeleiding heb gekozen!”

Jacqueline

“Ik heb het gesprek als erg prettig ervaren. Je hebt een open en toegankelijke houding, hierdoor voelde ik mij erg snel op mijn gemak. Het is toch best spannend als je een vreemde ontmoet via het internet en dan over onderwerpen gaat praten waar toch best wat lading op kan liggen. Dit nam jij bij mij erg weg met de energie die je mee brengt in het gesprek. Rustig, open, maar ook enthousiast en energiek.”

Yara

“De zielsverlangenlegging die Marieke voor mij heeft gelegd was heel bijzonder. Vier kaarten die mij letterlijk en figuurlijk op het lijf geschreven waren. En doordat we de kaarten uitgebreid hebben besproken, werd het me heel duidelijk welke zo groot mogelijke kleine stappen ik als eerste kan gaan zetten.”

Caren

Deze prachtige online workshop is zeer leerzaam en verhelderend. Leuke opdrachten, heldere uitleg en met positieve en liefdevolle begeleiding.

Nathalie

“Ik heb de online workshop gevolgd bij Marieke.

Vooral als je je uit balans voelt of zoekende bent is deze workshop een kans om een pas op de plaats te maken. Tevens is het een kans om je kwetsbaar op te stellen, ook naar anderen toe.

Ik voel nu creatieve energie om verder met mijn schatkaart aan de slag te gaan en ik zie in dat ik een hele weg heb afgelegd en nu toch maar mooi ben waar ik nu ben. De rest zal ik ook aankunnen.”

Laura

“Door de online workshop ‘Connecting the dots’ ben ik op een nieuwe manier naar het verleden en naar mijn eigen kracht gaan kijken. Marieke begeleidt op een warme, aandachtige en veilige manier en spiegelt je liefdevol.”

Karen

Dankzij de gesprekken met Marieke heb ik meer inzicht gekregen in mijn gedrag en gedachten en dat is enorm waardevol.

Het was mijn eerste keer coaching door iemand die zelf leeft met een chronische aandoening. Voor mij had dit veel meerwaarde. Marieke snapt hoe het is en weet daarom, zonder daar de nadruk op te leggen, hoe ze echt kan verbinden met je.

Door de sessies die ik met haar heb gehad ben ik erachter gekomen dat ik stapje voor stapje een lichter leven kan leiden. Het is work in progress maar door onze sessies ben ik mij nu veel bewuster van mijn eigen valkuilen en vooral van mijn mogelijkheden. Ik merk nu al dat ik met minder angst en meer zelfvertrouwen in het leven sta.“

Tess

“Wat heb ik genoten van de workshop! Over mezelf leren en het creatief verwerken.

De aandacht van Marieke voor ons als deelnemers was prettig. Ze stelde goede vragen, zodat ik ook zelf tot mooie inzichten kwam waar ik mee verder kan.

De verbondenheid met de andere deelnemers was fijn om te ervaren. We zijn allemaal unieke vrouwen met ons verdriet, moeilijke kanten maar ook veel positiviteit in ons leven. En wat zijn we krachtig!

Tijdens de creatieve opdracht kwamen er persoonlijke verhalen los.
Dit droeg ook weer bij aan het gevoel van ‘Ik ben niet de enige die een lichter leven nodig heeft’. We hebben elkaar nodig.

Kortom, een aanrader.”

Riëtte

“Laagdrempelig, praktisch, vertrouwd en je wordt begrepen!

Een workshop in een huiselijke sfeer met een kleine vertrouwde groep met gelijkgezinden. Fijn om creatief bezig te zijn en met elkaar te praten. Ik heb inzicht gekregen hoe mijn reis is verlopen naar mijn eigen ik en hoe ik stappen kan zetten om gelukkiger te zijn. Dit mogen stapjes zijn.

‘A journey of a 1000 miles begins with a single step’

Door de workshop begrijp ik beter hoe het komt waar ik nu sta en dat ik dit mag omarmen. Ik voel mij vertrouwd verder te gaan met mijn reis.

Bedankt Marieke!”

Jaimy

“Ik heb bij Marieke de workshop ‘Ontdekkingsreis naar jouw Lichter Leven’ gevolgd. We waren met 4 vrouwen in een huiselijke sfeer.

Marieke gaf op een fijne manier leiding aan de gesprekken.
Wat ik erg prettig vond was de afwisseling van gesprekken met creatieve oefeningen.

Ik heb meer inzichten gekregen in mijzelf en handvatten om ‘lichter te leven’.

Zeker een aanrader!”

Annette

“Marieke heeft mij heel erg geholpen bij het peilen en formuleren van mijn gevoelens. Door met Marieke te praten, kwam ik bij de volgende stap om mezelf te vragen “wat moet ik nog zien”? Als je vastloopt in het leven of op je pad van genezing, kun je terecht bij Marieke. Zij is een persoon die je stimuleert om jouw eigen krachten te gebruiken om verder te komen in je leven. “

Lauriane

“Marieke komt erg betrokken en open over, daardoor voel je je meteen op je gemak. Verder luistert zij goed en geeft je handvatten om zelf ook na te denken hoe je dingen anders kunt doen, zodat het beter voor je werkt.”

Inge

“Marieke is een hele fijne coach. Ze luistert goed en kan altijd de juiste vragen stellen. Hierdoor ga je nadenken en zie je dingen die je eerst over het hoofd zag. In mijn ogen is Marieke een sterke en wijze vrouw die een lange weg heeft afgelegd. Tot op de dag van vandaag is ze bezig om zichzelf verder te ontwikkelen. Hierdoor heb ik heel veel respect voor haar en ze is een groot voorbeeld voor mij.”

Gözde