Over mij

Het leven met een chronische aandoening of gezondheidsklachten kan je veel pijn doen en frustratie opleveren. Niet te vergeten de dagen dat je keel dicht zit van verdriet en wanhoop. Je zet door en je weet precies waar je nog wél kunt knallen. Als je kunt, ga je er vol voor. Dat voelt misschien even lekker en het geeft afleiding maar je weet ook dat het je niet helpt om in balans te blijven. Of nog vervelender: je hebt al lange tijd geen balans meer ervaren. Echte ontspanning en plezier is dan ver te zoeken. Je verlangt naar meer balans en liefde in je leven. 

Mijn verhaal
Twintig jaar geleden werd ik na een griepje niet meer fit en ik voelde mij doodmoe. Mijn leven veranderde totaal. Ik zei in de jaren erna regelmatig: ‘ik roei met de riemen die ik heb’, maar daar zat een ontevreden gevoel achter. Elke dag voelde als hard werken en ik raakte gefrustreerd. Vooral als ik naar anderen keek.

Mijn doorbraak
Mijn eigen doorbraak kwam toen ik durfde stil te staan. Juist door het stilstaan leerde ik weer een stap vooruit te zetten. Ik ontdekte hoe ik kon kiezen. De keuze om leiding te nemen in mijn leven heeft me veel opgeleverd. En nu ik die leiding in mijn leven echt stevig in mijn handen heb genomen, voel ik mij gelukkig en in balans. Dat gun ik jou ook! Ik raakte zó geïnspireerd door alles wat ik leerde, dat ik nu als coach anderen begeleid in hun proces. Hoe gaaf is dat!

Mijn ervaring
Ik heb zelf veel coaching gehad om te leren kijken naar wat er speelde in mijn leven en hoe ik daar mee om kon gaan. Daardoor raakte ik geïnteresseerd in het onderwerp persoonlijke ontwikkeling. Ik heb een opleiding gevolgd tot toegepast psycholoog en ben mij specifiek gaan richten op het coachvak. Ik geef nu als coach mijn eigen lessen aan anderen door.

Mijn boodschap aan jou
Ik wil jou graag meegeven dat het oké is om het leven moeilijk te vinden en het even niet meer te weten. Het is oké dat je je verward voelt omdat je niet meer weet wat je volgende stap kan zijn en waar je goed aan doet.

Alleen… als je in die verwarring blijft hangen en het leven op de automatische piloot leeft, verandert er weinig.

Pas door in actie te komen, kom je te weten wat de volgende stap zal zijn die jij wilt zetten. Je hoeft dit niet alleen te doen. Ik wil je helpen te onderzoeken wat jij nodig hebt om je weer ontspannen en gelukkig te voelen.

Daarnaast is het zo belangrijk dat jij jezelf in liefde accepteert, inclusief wat er nu in dit moment speelt. Vanuit liefde zul je ont-dekken hoe het leven jou gevormd heeft tot de schitterende vrouw die je nu bent.

Ben je benieuwd naar de lessen die ik heb geleerd en die ik aan jou door wil geven? In mijn e-book geef ik je een aantal tips die jou helpen naar een gelukkig leven. Voel je dat het tijd is om jouw leven te veranderen?

Leef! Met je chronische aandoening

7 tips voor een lichter leven

Zet de stap waarvan je weet dat je die moet zetten en begin met het lezen van de tips in mijn gratis e-book. Mijn cadeau voor jou! Klik op de downloadknop, vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt direct het e-book.