Coach Marieke - Voor vrouwen die verlangen naar een Lichter Leven

Het is zo belangrijk dat jij jezelf in liefde accepteert, inclusief wat er nu in dit moment speelt. Vanuit liefde zul je ont-dekken hoe het leven jou gevormd heeft tot de schitterende en krachtige vrouw die je nu bent.

Verbind jezelf met die schitterende en krachtige vrouw die jij in essentie bent! Leef jouw Lichter Leven vanuit jouw ware potentieel.

Mijn verhaal
Twintig jaar geleden werd ik na een griepje niet meer fit en ik voelde mij doodmoe. Mijn leven veranderde totaal. Ik zei in de jaren erna regelmatig: ‘ik roei met de riemen die ik heb’, maar daar zat een ontevreden gevoel achter. Elke dag voelde als hard werken en ik raakte gefrustreerd. Vooral als ik naar anderen keek.

Mijn doorbraak
Mijn eigen doorbraak kwam toen ik durfde stil te staan. Juist door het stilstaan leerde ik weer een stap vooruit te zetten. Ik ontdekte hoe ik kon kiezen.

De keuze om leiding te nemen in mijn leven heeft me veel opgeleverd. En nu ik die leiding in mijn leven echt stevig in mijn handen heb genomen, voel ik mij gelukkig en veel meer in balans. Dat gun ik jou ook! Ik raakte zó geïnspireerd door alles wat ik leerde, dat ik nu als coach vrouwen begeleid in hun proces. Hoe gaaf is dat!

Mijn ervaring
Door alles wat er gebeurde in mijn leven en door de begeleiding van geweldige coaches daarbij, raakte ik geïnteresseerd in het onderwerp persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb een opleiding gevolgd tot toegepast psycholoog en ben mij specifiek gaan richten op het coachvak. Ik geef nu als coach mijn eigen lessen aan anderen door.

Mijn boodschap aan jou
Als vrouwencoach wil ik jou graag meegeven dat het oké is om het leven moeilijk te vinden en het even niet meer te weten. Het is oké dat je je verward voelt omdat je niet meer weet wat je volgende stap kan zijn en waar je goed aan doet.

Alleen… als je in die verwarring blijft hangen en het leven op de automatische piloot leeft, verandert er weinig.

Pas door in actie te komen, kom je te weten wat de volgende stap zal zijn die jij wilt zetten. Je hoeft dit niet alleen te doen. Ik wil je helpen te onderzoeken wat jij nodig hebt om je weer ontspannen en gelukkig te voelen.

Kies voor jouw lichter leven
Ben je benieuwd naar de lessen die ik heb geleerd en die ik aan jou door wil geven? Voel je dat het tijd is om jouw leven te veranderen?

Kies voor jouw Lichter Leven!

Een eerste stap?
Doe kosteloos mee met de online workshop waarin je kennismaakt met mij en mijn manier van werken. Ik zie je daar graag!

Coaching Marieke Almere Diamant logo

VANUIT LICHT EN LIEFDE COACH IK JOU NAAR JOUW LICHTER LEVEN

IN ALMERE EN ONLINE WERELDWIJD