'LEEF! met je chronische moeheid'

individueel online coachtraject

voor vrouwen die met en ondanks de moeheid

wél hun doelen en dromen willen waarmaken

HERKEN JIJ DIT?

Hoe zou het voor je zijn als jij een vervuld en lichter leven leeft, waarin er veel meer ruimte komt om voluit te léven met je chronische moeheid

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS JIJ:

 
Dit is mogelijk met het individuele online coachtraject “LEEF! met je chronische moeheid”
 
Want ook jij kunt mét je vermoeidheid wél je doelen en dromen waarmaken en absoluut een vervuld leven leven waarin je van betekenis bent en plezier beleeft. 
Een vervuld lichter leven met chronische vermoeidheid Marieke Driebergen

 

Dit traject helpt jou verder dan je
misschien wel dúrft te dromen.

En geloof mij: je bent het meer dan waard!

We kijken altijd samen of dit voor jou de juiste stap is, of het op dit moment het juiste is om te doen en of je, net als ik, bereid bent om er helemaal voor te gaan.

HOE ZIET HET INDIVIDUELE COACHTRAJECT ERUIT?

 

LEEF! met je chronische moeheid

Lééf als nooit tevoren
1197
  • 3 maanden persoonlijke begeleiding
  • Je krijgt 6 sessies van circa 75 min.
  • De sessies zijn online via Zoom
  • Tussentijds 1 x per week bellen/mailen
  • Incl. praktische opdrachten en video's

STEL JE EENS VOOR DAT JIJ AAN HET EINDE VAN DIT TRAJECT NAAR HUIS GAAT MET ZOVEEL MOOIS

Je kiest om te dóen zoals bij jou past

Je ziet de volgende Pilates les in je agenda staan en je glimlacht. Bewegen is weer leuk! Je bent mild naar jezelf als het een keer niet lukt én het mag een tikkeltje uitdaging geven om ervoor te kiezen. Want zeg nou eerlijk: je lééft!

Je kiest voor sport en bewegen op een manier die bij jou en je situatie past. Je wilt die leuke Pilates les een plek in je agenda te geven en je DOET het. Je voelt je sterker en fitter en dat geeft voldoening!

Je geeft aandacht aan wie jij belangrijk vindt

Wanneer je partner 's ochtends vraagt of je die avond een hapje wilt gaan eten samen, reageer je enthousiast. Je checkt bij jezelf wat er voor jou past die dag, zonder over je grenzen te gaan.

Jij pakt de leiding: je doet wat je kunt om energie over te houden voor de avond, en bedenkt alvast waar je zou willen eten. Die avond geniet je van de luxe van een avond samen uit: zo heerlijk dat dat weer kan!

Je ontdekt mogelijkheden die passen bij jouw dromen

Je checkt je vrije dagen in je agenda. Het is tijd voor het maken van een mooie reis die wél haalbaar is. Je ontdekt mogelijkheden die passen bij jou en waar je eerder niet aan dacht. Je kiest een fijne bestemming en reisduur. Wauw dit geeft energie!

Je weet wat je nodig hebt om tijdens de trip goed voor jezelf te zorgen en het wordt een reis met positieve ervaringen. Je laat je zorgen los en voelt vertrouwen en kracht om met het stuk onzekerheid van reizen mét moeheid om te gaan. Dit voelt goed!

Je levert jouw mooie bijdrage

Op de vraag of je meedoet aan een tof project op je werk, reageer je direct positief. Je gaat nu uitzoeken hoe je wél je bijdrage kunt leveren, in overleg met je leidinggevende. Jij bent de baas over je leven en daar handel je naar.

En je piekerende hoofd? Je gaat niet langer mee in het gezanik in je hoofd 'dat het allemaal niet kan' en 'dat je het niet goed doet'. Dat geeft al een stuk meer rust. Het leven met chronische vermoeidheid is zo makkelijk nog niet, dat leer je accepteren.

Maar... JIJ kiest. Je weet en voelt nu zoveel beter wat belangrijk voor je is! De eerste project-bijeenkomst noteer je met een smiley in je agenda 🙂

Je leeft met zelfzorg en compassie

Bij het opstaan voel je het al: dit wordt zo'n ochtend waarop je lijf voor geen meter wil. Je weet dat dit soort dagen erbij horen, inclusief de vervelende emoties en je ontspant daarin. Je laat de controle over je gezondheid los en je kiest voor liefdevolle zelfzorg en compassie. Daardoor kun je je aandacht besteden aan wat er wél is in je leven.

Ook op klote dagen is er dankbaarheid voor een kopje thee en geniet je van de zon op je huid. Je richt je op wat echt belangrijk voor je is in je leven. Daardoor kom je in actie voor je verlangens, je doelen en je dromen. Yes!

Is dit wat jij ook wilt? Meld je dan direct aan.
We gaan vrijblijvend in gesprek om te kijken óf en hoe ik je met het coachtraject kan begeleiden naar een vervuld leven mét je moeheid.

Wat anderen ervaren...

Ik ben het traject gaan volgen omdat ik graag een expositie van mijn werk wilde maken. Aangezien ik lang beperkt was tengevolge van een burn-out zat daar nogal wat zwaarte en moeite op en daar liep ik helemaal op vast.

Marieke heeft een heel positieve en lichte kijk op allerlei lastige situaties, zonder zweverig te zijn. Haar traject kan ik omschrijven als realistisch, goed onderbouwd, deskundig, en door haarzelf goed doorleefd.

Ze belooft geen gouden bergen maar houdt de realiteit in de gaten en zet er een "en" naast. Dat wil zeggen dat zware gevoelens niet weg hoeven maar dat dit gevoel niet het laatste woord hoeft te hebben en dat er mogelijkheden zijn die eerder niet zichtbaar waren.

Wat mij veel heeft gebracht is dat de focus niet ligt op  "hoe het komt" hoe je er nu aan toe bent maar "hoe bereik je wat je wilt" en "welke keuzes maak je daarin".

De zwaarte is niet weg maar mijn leiderschap over deze gevoelens is wel toegenomen. Ik weet inmiddels ook waarom ik ergens wel of niet wil exposeren en hoe dat komt.

De sleutel van wat ik graag wil en wat goed voor mij is, zit nu in mijn eigen zak. Daardoor kan er groei ontstaan, van angst naar vertrouwen en van beklemming naar spannend en leuk. Op de manier waarop ik het aan kan.

Marieke is een vreselijk lief, betrokken, goed mens met humor. Een TOP vrouw en goede coach om mee samen te werken. Ik ben blij dat ik haar heb leren kennen!
Monique
Ik was 5 jaar erg vermoeid en zodra ik iets van stress ervaarde was ik direct terug bij af. Stress van buitenaf maar ook stress gecreëerd door piekeren en heftige emotionele reacties.

Met grenzen had ik veel moeite; voelen, bewaken, accepteren en respecteren. Te veel doen, te weinig doen, ‘’verkeerde’’ dingen doen (energievreters) en eenzaamheid speelde ook een rol.

Eerder had ik een traject Zijnsorientatie gedaan (er mee zijn/accepteren van dat wat er is) maar dat was erg abstract. Ik kon er in ieder geval weinig handen en voeten aan geven. Marieke weet hetzelfde lekker praktisch en aards te maken zodat Lichter Leven mogelijk wordt.
Voor mij was Marieke ook het voorbeeld van leven met chronische vermoeidheid.

Nog voordat ik voor het traject koos, heeft Marieke mij meerdere malen ondersteund met haar wijze raad en haar lieve woorden. En dat was absoluut iets wat ik nodig had, gezien mijn relaties met mensen wel eens positief gekleurd mochten worden.

Ik heb geleerd mildheid voelen voor mezelf ipv kei hard afstraffen wat ik voel, denk of doe/gedaan heb. Dankbaarheid is nu een steun in zware tijden.

Ik voel me meer zelfredzaam. Ik heb een EHBO kit gemaakt: bij spanning, stress, emoties pak ik iets uit de doos om te gaan doen en zo tot rust te komen.

Ik pas meer zelfzorg toe en ik weet hoe ik om kan gaan met mijn emoties en hoe ik uit de gedachtenmolen kan stappen.

Ook heb ik stapjes gemaakt in het loslaten van de controle. Ik heb stress verhogende, energievretende activiteiten losgelaten en ik ben gaan puzzelen. Ik bewaak mijn grenzen veel beter.
Ik doseer mijn activiteiten, maak keuzes en ik ben weer voorzichtig (sociaal) actief zoals het bezoeken van het theater. Iets wat mij veel energie geeft!
Rilana
“Dankzij de gesprekken met Marieke heb ik meer inzicht gekregen in mijn gedrag en gedachten en dat is enorm waardevol.

Het was mijn eerste keer coaching door iemand die zelf leeft met een chronische aandoening. Voor mij had dit veel meerwaarde. Marieke snapt hoe het is en weet daarom, zonder daar de nadruk op te leggen, hoe ze echt kan verbinden met je.

Door de sessies die ik met haar heb gehad ben ik erachter gekomen dat ik stapje voor stapje een lichter leven kan leiden. Het is work in progress maar door onze sessies ben ik mij nu veel bewuster van mijn eigen valkuilen en vooral van mijn mogelijkheden. Ik merk nu al dat ik met minder angst en meer zelfvertrouwen in het leven sta.“
Tess
"Marieke is écht een hele fijne coach die voor mij zelf het voorbeeld is van iemand die heel bewust de switch heeft gemaakt naar een lichter leven! Ik heb echt bewondering voor haar en ik ben blij dat ik voor haar begeleiding heb gekozen!"
Jacqueline
“Voordat ik bij Marieke terecht kwam liep ik constant tegen mijzelf en mijn kwetsbaarheid aan en had daardoor al jaren voor mijn gevoel geen aansluiting met andere mensen.

Ik keek naar mezelf op een verwijtende manier en mijn nare gedachten en angsten bepaalden mijn overgrote deel van mijn leven. Ik dacht in tekortkomingen, vergeleek mijzelf vaak met anderen en was ontevreden met wie ik was geworden.

Ik wilde graag een ommekeer in mijn bestaan en het positieve van het leven ervaren maar ook niet weglopen voor de moeilijke kanten van het leven. Ik wilde de spontane Debby die ik ooit was weer naar boven halen zonder het gevoel te hebben dat ik mijzelf verloochende. Met plezier samen met anderen in het leven staan en mensen blij maken via mijn werk als hostess.

Het coachtraject kwam op de juiste tijd voor mij.

Met Marieke haar liefdevolle en toegewijde manier van coachen, ben ik van mijn hoofd naar mijn hart gegaan. Het gepieker in mijn hoofd is gestopt en ik voel nu een rustig en vredig gevoel van binnenuit, zodat ik het leven en de gebeurtenissen die er zijn vol vertrouwen ervaar.

Voor mij was het gevoel heel sterk dat ik Marieke en haar zorgvuldig en steeds weer op maat gemaakte begeleiding nodig had zodat ik zelf de goede stappen kon zetten voor een betere toekomst.

Mijn werk als hostess ben ik in het juiste licht gaan zien en ik weet dat ik met mijn activiteiten een stukje extra gezelligheid en aandacht kan geven aan mijn medemens. Voor mij is alles op z’n plekje gevallen en ik gun nog heel veel mensen deze fijne ervaring en reis samen met Marieke.
Debby

En voordat je een besluit neemt… er komt geen beter moment. Er zal altijd wel ‘iets’ zijn om het niet te doen.
Pak DIT moment en maak het perfect. Ga dit doen en verschuil je niet langer achter excuses. 

Veel gestelde vragen

Ik geef vast antwoord op vragen die mogelijk in je op komen.

Op dit moment is online coaching de enige mogelijkheid waarop ik je graag begeleid. Ik kies hiervoor om het energieniveau van ons allebei te bewaken. Het scheelt namelijk handelingen zoals reizen waardoor we energie besparen.
Ik bied geen losse sessies aan, omdat je daar niet mee geholpen bent. Waar je nu tegenaan loopt is niet gisteren begonnen. Het is daarom ook niet magisch verdwenen na 1 sessie. Ik werk met trajecten om te zorgen voor een duurzame verandering. Om de tijd te nemen te oefenen en de trainen. Want wat je leert, ga je de rest van je leven toepassen.
 
En een praktisch punt: Uiteraard kun je het traject in termijnen betalen.
Natuurlijk mag je ook later beginnen, je bent altijd welkom!
 
Alleen… hoelang loop je nu met je huidige situatie en als je eerlijk bent.. schuif je het misschien al wel een tijdje voor je uit.
 
Als je angst en onzekerheid voelt.. laat dit dan juist de motivatie zijn om dit moment als het juiste moment te gaan zien.
 
En tegelijk zeg ik altijd: je mag gaan voor de 100% JA, dus kom gerust terug als het beter voelt. Alles is goed!
Over het algemeen kan ik op korte termijn met jou kijken of dit traject het juiste is voor jou om nu te gaan doen. Als we besluiten dat dat het geval is, en ik heb plek in mijn agenda, kun je meestal binnen twee weken starten.
Het traject duurt 4 maanden. Logisch dat je er een keer tussenuit gaat. Dat is echter geen probleem, je persoonlijke groei staat niet stil als je op vakantie gaat. Integendeel! Het gebeurt juist vaak dat je nieuwe inzichten krijgt in een periode van rust of in een periode van totaal iets anders doen. En we plannen samen de sessies in.
Het komt vaker voor dat vrouwen al eerder therapie of coaching hebben gehad, maar vaak blijkt dat het niet voldoende is geweest.
 
Of ze volgen het nog, maar het voelt niet voldoende helpend. Misschien is dat voor jou ook wel een reden dat je hier nu op deze website bent.
 
Het is juist vaak zo lastig om wat je hebt geleerd, in de praktijk toe te passen. In dit traject gaan we daarom niet jouw verleden doorspitten. Veel liever richt jij je op het uitvoeren en integreren van wat je leert en hebt geleerd. Om op een andere manier naar jezelf en naar je leven te kijken. En wil je iets ANDERS? Dan zul je echt anders mogen gaan DOEN. En daar is mijn hulp onmisbaar bij!
Je kunt echt alles online opslurpen wat ik beschikbaar stel en dan proberen te doen wat ik doe en heb gedaan.
 
Maar daadwerkelijk door mij getraind worden, dat is een wereld van verschil!
 
Er is niks fijners dan je echt te omringen met de juiste persoon op het juiste moment.

Wil jij weten of dit traject de juiste stap is?

Of voel jij nu al dat dit de juiste stap voor jou is?

Wacht dan niet langer.

Meld je aan en we gaan vrijblijvend in gesprek om te kijken óf en hoe ik je met het coachtraject kan begeleiden naar een vervuld leven mét je moeheid.

Leef met chronische vermoeidheid - Marieke Driebergen