DIAMANT

traject voor vrouwen die weer vol zelfvertrouwen
krachtig en liefdevol willen leven

DIAMANT

traject voor vrouwen die weer vol zelfvertrouwen
krachtig en liefdevol willen leven

Hallo prachtige vrouw!

Wil jij je vol zelfvertrouwen, krachtig en liefdevol voelen? Wil jij Lichter Leven en weer stralen?

Dit vraagt om een bijzondere liefdevolle aanpak, zodat jij de verbinding met jouw ware zelf voelt en je mooiste leven 2.0 gaat creëren.

Eerder DOF dan schitterend…

Wat ik veel zie bij vrouwen die bij mij komen, is dat ze enorm stoeien met hoe ze naar zichzelf en naar het leven kijken.

Zo is daar bijvoorbeeld twijfel… Twijfel over jezelf en over de volgende stap… je hebt het gevoel dat je het juiste moet kiezen. Je probeert er hard over na te denken, maar je komt geen steek verder en kiest uiteindelijk misschien wel niets.

Je zit veel in je hoofd en je voelt je daardoor onrustig en de twijfel lijkt alleen maar groter te worden.

Het baal-gevoel over waar je nu staat, want het voelt alsof je niet snel genoeg gaat terwijl je best weet dat je leert en groeit. 

Steeds vergelijk je jezelf met anderen die het beter doen en die verder zijn. Zelfkritiek is jou niet vreemd, waardoor je over jezelf en je eigen leven een ontevreden gevoel ervaart. Je kunt gewoon niet 100% van jezelf en je leven genieten. Je voelt een zwaarte in je hart. 

Talentvol in je comfortzone…

En tegelijk is daar het verlangen om meer in verbinding te zijn met jeZelf en van daaruit te leven. Want je hebt iets gaafs in gedachten, waar je al langer mee rondloopt. Iets wat goed bij jouw visie en talenten past en waarmee je echt van betekenis kunt zijn.

Maar kun jij dit wel? Ermee naar buiten komen, voelt als een te grote uitdaging, waardoor je meestal veilig onder de radar blijft.

Talentvol zit je in je comfortzone. Bang dat het niet zal lukken.
Je blokkeert in het zetten van de eerstvolgende stap.

Jouw diamant is eerder dof dan schitterend.

 

Hoe zou het zijn als jij een kamer binnenloopt en iedereen draait zich om omdat ze jou zien stralen? Vol zelfvertrouwen leef jij je leven!

Je leeft in verbinding met je hart en intuïtie

Handelen vanuit je gevoel en op basis van vertrouwen weet je wat je te doen hebt: de wensen van je hart volgen zodat een beslissing nemen vrijwel moeiteloos gaat. Je gaat niet aan beslissingen trekken, je laat antwoorden op je afkomen zodat je ontspannen blijft in elke keuze.

Jij voelt wat klopt voor jou, zonder naar anderen te kijken. Dat geeft je meer verbinding met je eigen leven. Je neemt tijd voor jezelf, zodat je echt in contact komt met jezelf en voelt wat goed is voor jou. Je plant deze tijd echt in op een dag en het voelt heerlijk en ontspannen om deze tijd – zonder schuldgevoel – aan jezelf te besteden.  

Je leeft in verbinding met anderen

Vol vertrouwen ken je en deel je jouw eigen waarheid. Je staat stevig en ontspannen en stelt je open op richting anderen, zodat het contact met je partner en andere dierbaren meer en meer plezier en ontspanning geeft. 

Zo leg je ook nieuwe connecties en ontstaan er fijne contacten met gelijkgestemden, zodat je het gevoel van ‘thuiskomen’ ervaart. 

Je hebt vertrouwen in je leven

Je leeft in de overgave van elk moment zodat je voelt dat je precies bent waar je nu moet zijn. Je beseft je dat alles goed is op dit moment en dat het nog fijner en mooier gaat worden. Dit voel je in je hart en het brengt je tot rust, zodat je dan daadwerkelijk in vertrouwen de volgende stappen zet, ook die buiten je comfortzone.

Je focus ligt op groei en liefde

Je perspectief is vanuit groei zodat je elke ervaring bij laat dragen aan jouw persoonlijke groei. Elke ervaring is interessant, alleen al om die reden. 

Je leeft in het nu. Piekeren en je zorgen maken, je missers zien als falen… het is niet langer nodig. Je leeft je leven vanuit liefde voor jezelf zodat je met mededogen en mildheid kijkt naar het pad dat je loopt.

Je leeft vanuit dankbaarheid

Voor alles wat er is, voel je dankbaarheid, zodat je een licht gevoel ervaart. Jouw aandacht ligt bij jezelf en de mensen die je dierbaar zijn.
Jouw focus ligt op het nu, in dit moment ben je aanwezig en kijk je met een blik van dankbaarheid en liefde naar alles wat je meemaakt. Ook als er dingen zijn die nog niet zo makkelijk gaan.

En dan ga je voluit schitteren

Alles in jouw systeem ademt jouw potentie. Je hebt zoveel talenten en je weet wat er voor nodig is om jouw eigen schitterende zelf in de wereld te gaan zetten.

Het is klaar met het gemuts, met het uitstellen en vermijden. Klaar met zelfkritiek en de mindset dat het nooit goed is, dat jij niet goed bent, dat anderen het beter kunnen.


Je voelt dat je een hoger doel hebt. Je voelt dat je jezelf verder mag ontwikkelen tot de krachtige vrouw die jij in essentie bent, zodat jij jouw krachtige energie uitstraalt en je je weer evenwichtig voelt.


Als jij leeft VANUIT die krachtige vrouw dan zullen anderen daar ook toe uitgenodigd worden. Dit is de reden waarom dit pad van groei zo belangrijk voor je is.

Het leven vanuit jouw kracht en schittering zal een groots effect hebben op je eigen leven en op het leven van anderen. 

vrouwencoach LichterLeven

Hi, ik ben Marieke Driebergen en ik geloof dat het leven met vertrouwen in jezelf én in het leven geleefd mag worden. 

Vertrouwen in de schittering van wie je werkelijk bent en in de mogelijkheid om je talenten in te zetten, zodat je het mooiste tot je recht komt. Voor jezelf en anderen. Met een flinke scheut luchtigheid! Plezier onderweg dus!

Ik leef zelf het Lichter Leven dat ik aan anderen leer en daar is een weg van twijfel en frustratie aan vooraf gegaan waarvoor ik hulp heb gehad van minstens een dozijn hulpverleners/coaches/therapeuten!

Persoonlijke ontwikkeling werd gaandeweg mijn passie en daarom heb ik de studie Toegepaste Psychologie gevolgd in de richting van coaching en counseling.

Mijn allerbelangrijkste levenslessen die mij en mijn klanten weer doen stralen, heb ik samengevat in mijn D.I.A.M.A.N.T. traject!
Deze lessen geef ik vanuit mijn hart met liefde aan jou door.

Ik ben in mijn coaching zacht en geduldig en ik leg dingen helder uit. Enthousiast over het leven en ieders persoonlijke groei geef ik jou mijn lessen door die jij direct praktisch in kunt zetten in je eigen leven.

 

Dit DIAMANT traject is life changing!

 

DIAMANT traject: 7 thema’s voor jouw Lichter Leven

 

Aan de hand van het woord D.I.A.M.A.N.T. heb ik 7 thema’s ontwikkeld voor jouw Lichter Leven

 • Dankbaarheid: Je verhoogt je levensfrequentie door in te tappen op de liefdevolle frequentie van dankbaarheid
 • Ik-bewustzijn: Je laat het verhaal van ‘jouw ik’ los en creëert ruimte in je realiteit
 • AcceptatieVanuit acceptatie mag het leven er volledig zijn zoals het is. Je herkent je weerstand en gaat het leven aan met alles wat er is 
 • Mildheid: Je buigt je zelfkritiek om naar liefdevolle ondersteuning
 • Aandacht en Actie: Je leert hoe je je aandacht steeds weer opnieuw kunt richten op waar je nu staat, waar je naartoe wilt en welke actie daarbij klopt voor jou
 • Navigatie: Je zet voelen in als richtingaanwijzer/navigator
 • Toekomst: Je gaat met vertrouwen je toekomst tegemoet

  

Met dit DIAMANT traject ga jij met andere ogen naar jezelf en je leven kijken.
Elk thema maakt een mega groot verschil in je leven. 

Je voelt bereidheid om ten volle in dit leven te leren en de stappen te zetten die passen bij JOU.

Je merkt steeds vaker op hoe je kunt schitteren en genieten!

Daardoor komt jouw innerlijke schittering en licht voluit terug in je leven. Het is nooit echt weggeweest. Het was alleen een beetje bedekt geraakt 🙂

Je stapt in jouw Lichter Leven.

Je eigenwaarde groeit en je bent meer in contact met je gevoel en intuïtie: jouw krachtige navigator en raadgever. Zo ga je van een hoofd-leven naar een hart-leven.

En dán zet je exact de stappen die je wilt zetten. Moeiteloos. Vanuit vertrouwen.

Om met jouw licht van betekenis te zijn voor jezelf en voor anderen.


Hoe ziet het DIAMANT groepstraject voor vrouwen eruit?

Dit Diamant traject is ontstaan, omdat ik heb gezien hoe gaaf het is om als groep gelijkgestemde vrouwen samen aan de slag te zijn met persoonlijke ontwikkeling. We kunnen zóveel met elkaar delen en van elkaar leren!
Vrouwen die samenkomen brengen magische dingen voort!

Ga mee in mijn energie en in de energie van de groep.

In 3 maanden gaan we samen op weg naar jouw Lichter Leven.

We behandelen de praktische toepassing van de 7 D.I.A.M.A.N.T. thema’s en je krijgt een serie video’s waarin deze thema’s worden behandeld, zodat je deze altijd terug kunt kijken.

Bij elk thema zit een creatieve oefening om te maken.

Ik begeleid je persoonlijk, gedurende het hele traject met jouw eigen uitdagingen en je gaat aan de slag met het in praktijk brengen van wat je leert.

Je ervaart direct connectie met de Diamant in jezelf en krijgt tips hoe je dit in jouw leven praktisch kunt toepassen zodat je écht in jouw lichter leven stapt.

Eens per twee weken is er een sessie groepscoaching waarin ik vragen beantwoord.

Alle sessies duren circa 1,5 uur. Er komt een opname.

In het traject zitten drie individuele 1:1 sessies. Zo kun je in de praktijk brengen wat je allemaal wilt leren en ik ondersteun je waar nodig.

De groep heeft een eigen community buiten social media kanalen om.

En daarnaast heb ik een privé communicatiekanaal met jou waar je al je vragen kunt stellen. Zie ons contact als intensief mentorschap op weg naar jouw Lichter Leven.

De groep bestaat uit maximaal 6 vrouwen. 

 

DIAMANT TRAJECT GROEP 

 • 3 maanden
 • 7 DIAMANT thema’s 
 • Videoserie met uitleg van de thema’s (jaar toegang)
 • Praktische opdrachten
 • Eens per 2 weken groepscoaching
 • 3 individuele sessies
 • Maximaal 6 vrouwen
 • Exclusieve Community
 • Privé communicatiekanaal voor al je vragen
 • Intensieve 1:1 begeleiding
 • Mentorschap voor dagelijkse begeleiding

€ 1497,- incl btw.
Of betaal in 3 termijnen van € 499,-

Vul het formulier in achter de groene knop en we plannen een gesprek in samen!

Je kunt maandelijks instromen als er plek is.

DIAMANT TRAJECT VIP

 • 3 maanden
 • 7 DIAMANT thema’s
 • Videoserie met uitleg van de thema’s (jaar toegang)
 • Praktische opdrachten
 • 7 individuele sessies
 • Exclusieve intensieve 1:1 begeleiding
 • Mentorschap voor dagelijkse begeleiding


  € 2497,- incl btw.
  Of betaal in termijnen.

  Interesse in een VIP traject? Informeer naar de beschikbaarheid en mogelijkheden door het formulier in te vullen: 

Wat anderen ervaren…

 

Marieke is écht een hele fijne coach die voor mij zelf het voorbeeld is van iemand die heel bewust de switch heeft gemaakt naar een lichter leven! Ik heb echt bewondering voor haar en ik ben blij dat ik voor haar begeleiding heb gekozen!”

Jacqueline

“Voordat ik bij Marieke terecht kwam liep ik constant tegen mijzelf en mijn kwetsbaarheid aan en had daardoor al jaren voor mijn gevoel geen aansluiting met andere mensen.

Ik keek naar mezelf op een verwijtende manier en mijn nare gedachten en angsten bepaalden mijn overgrote deel van mijn leven. Ik dacht in tekortkomingen, vergeleek mijzelf vaak met anderen en was ontevreden met wie ik was geworden.

Ik wilde graag een ommekeer in mijn bestaan en het positieve van het leven ervaren maar ook niet weglopen voor de moeilijke kanten van het leven.

Ik wilde de spontane Debby die ik ooit was weer naar boven halen zonder het gevoel te hebben dat ik mijzelf verloochende. Met plezier samen met anderen in het leven staan en mensen blij maken via mijn werk als hostess.

Het Diamant Traject kwam op de juiste tijd voor mij.

Met Marieke haar liefdevolle en toegewijde manier van coachen, ben ik van mijn hoofd naar mijn hart gegaan.

Het gepieker in mijn hoofd is gestopt en ik voel nu een rustig en vredig gevoel van binnenuit, zodat ik het leven en de gebeurtenissen die er zijn vol vertrouwen ervaar.

Marieke geeft als geen ander aan dat zij zelf ook altijd bezig blijft met bewustzijn & groei en weet door haar vraagstelling je dicht bij jezelf te krijgen.

Door je steeds weer naar situaties te laten kijken door de bril van liefde kom je uit bij de beste versie van jezelf. En ik weet dat deze versie altijd blijft doorgroeien zolang ik mijzelf daar voor inzet.

Het is belangrijk om voor jezelf te voelen dat je deze uitdaging aan wil gaan om echt een lichter leven te kunnen gaan leiden en met meer zelfvertrouwen en bewustzijn in het leven te staan.

Voor mij was het gevoel heel sterk dat ik Marieke en haar zorgvuldig en steeds weer op maat gemaakte begeleiding nodig had zodat ik zelf de goede stappen kon zetten voor een betere toekomst.

Mijn werk als hostess ben ik in het juiste licht gaan zien en ik weet dat ik met mijn activiteiten een stukje extra gezelligheid en aandacht kan geven aan mijn medemens.

Voor mij is alles op z’n plekje gevallen en ik gun nog heel veel mensen deze fijne ervaring en reis samen met Marieke en gelijkgestemde vrouwen om vanuit je hoofd naar je hart te gaan in dit Diamant Traject.

Marieke bedankt voor wie jij bent en wat je deelt!

Debby

Dankzij de gesprekken met Marieke heb ik meer inzicht gekregen in mijn gedrag en gedachten en dat is enorm waardevol. Door de sessies die ik met haar heb gehad ben ik erachter gekomen dat ik stapje voor stapje een lichter leven kan leiden. Het is work in progress maar door onze sessies ben ik mij nu veel bewuster van mijn eigen valkuilen en vooral van mijn mogelijkheden. Ik merk nu al dat ik met minder angst en meer zelfvertrouwen in het leven sta.

Tess

“Marieke is een hele fijne coach. Ze luistert goed en kan altijd de juiste vragen stellen. Hierdoor ga je nadenken en zie je dingen die je eerst over het hoofd zag. In mijn ogen is Marieke een sterke en wijze vrouw die een lange weg heeft afgelegd. Tot op de dag van vandaag is ze bezig om zichzelf verder te ontwikkelen. Hierdoor heb ik heel veel respect voor haar en ze is een groot voorbeeld voor mij.”

Gözde

“Wat heb ik genoten van de workshop! Over mezelf leren en het creatief verwerken.

De aandacht van Marieke voor ons als deelnemers was prettig. Ze stelde goede vragen, zodat ik ook zelf tot mooie inzichten kwam. Hiermee kan ik zelf weer verder.

De verbondenheid met de andere deelnemers was fijn om te ervaren. We zijn allemaal unieke vrouwen met ons verdriet, moeilijke kanten maar ook veel positiviteit in ons leven. En wat zijn we krachtig!

Tijdens de creatieve opdracht kwamen er persoonlijke verhalen los.
Dit droeg ook weer bij aan het gevoel van ‘Ik ben niet de enige die een lichter leven nodig heeft’. We hebben elkaar nodig.

Kortom, een aanrader.”

Riëtte

💎  Ik was echt dankbaar voor onze sessie! Even weer een boost bewustzijn en compassie op meerdere vlakken!

💎  Bedankt voor de fijne sessie vanochtend en het herkaderen van deze ervaring als oppurtunity for growth. Dank aan A. voor het sturen van de mail en dank jou voor de prachtige inzichten en dat het nu al zó anders voelt!

💎  Dit is héél fijn Marieke. Jij bent echt een geweldig mens. Zoals jij ons hierbij begeleidt, dat is echt super! Ik ben erg blij dat ik mee kan doen. Het is voor mij in alle opzichten een mooi cadeau. Thanks!

💎  Na het webinar ben ik boodschappen gaan doen en toen ik op straat liep had ik zoiets van ‘het voelt alsof er een last van mijn schouders af is’. Bedankt voor jouw inzicht, alles wat je vertelde is heel logisch.

Diverse reacties van schitterende vrouwen

 

Het Diamant traject is prachtig voor vrouwen die

 • Interesse hebben in bewustzijnsverhoging en daarmee persoonlijk willen groeien
 • Vanuit zelfvertrouwen en mildheid willen leven, zodat zij liefdevol kiezen voor hun mooiste leven 2.0
 • het verlangen voelen echt te schitteren en krachtig in het leven te staan, zodat zij stappen zetten die bij hun talenten passen

  Het Diamant traject is voor wie écht voelt ‘er zit zoveel meer in mij en dat wil ik graag ont-dekken!’

  Wil jij weten of dit traject de juiste stap is?
  Of voel jij nu al dat dit de juiste stap voor jou is?

  Wacht dan niet langer!

  Meld je aan en we gaan in gesprek om te kijken óf en hoe ik je met mijn D.I.A.M.A.N.T. traject kan helpen naar jouw schittering!

   

  Coach Marieke Almere

  Na het doorlopen van het traject heb jij: 

  • Alles in handen om een schitterend lichter leven te creëren zoals bij jou past
  • Vertrouwen om elke dag opnieuw liefdevol te kiezen om jouw talenten in de wereld te zetten zodat jij vooral probeert en leert en niks meer uit de weg gaat
  • De tools om vanuit je hart in plaats van je hoofd te leven
  • Verbinding met het avontuurlijke in je leven, zodat je met plezier ‘s ochtends opstaat om nieuwsgierig de dag weer te beginnen.


  Wij hebben als vrouwen de kracht en schittering om van de wereld een mooiere plek te maken.
  Vertrouw op jezelf en vertrouw op het proces.

  You got this!

  Liefs,

  Marieke

  Creativiteit brengt je dichter bij je hart. Ieder mens heeft dat in zich.