Diamant Traject

voor vrouwen die weer vol zelfvertrouwen
krachtig en liefdevol willen leven

Hallo prachtige vrouw!

Wil jij je vol zelfvertrouwen, krachtig en liefdevol voelen?
Wil jij Lichter Leven en weer stralen?

Dit vraagt om een bijzondere liefdevolle aanpak, zodat jij de verbinding met jouw ware zelf voelt en je mooiste leven 2.0 gaat creëren.

Dát is waar het Diamant Traject om draait!

 

Veel vrouwen voelen zich eerder DOF dan schitterend…

Wat ik veel zie bij vrouwen die bij mij komen, is dat ze enorm stoeien met hoe ze naar zichzelf en naar het leven kijken.

Zo is daar bijvoorbeeld twijfel… Twijfel over jezelf en over de volgende stap… je wilt het wéten en je hebt het gevoel dat je het juiste moet kiezen. Je probeert er hard over na te denken, maar je komt geen steek verder en kiest uiteindelijk misschien wel niets.

Je zit veel in je hoofd en je voelt je daardoor onrustig en de twijfel lijkt alleen maar groter te worden.

Het baal-gevoel over waar je nu staat, want het voelt alsof je niet snel genoeg gaat terwijl je best weet dat je leert en groeit.

Steeds vergelijk je jezelf met anderen die het beter doen en die verder zijn. Zelfkritiek is jou niet vreemd, waardoor je over jezelf en je eigen leven een ontevreden gevoel ervaart.

Je kunt gewoon niet 100% van jezelf en je leven genieten.
Je voelt een zwaarte in je hart en door onzekerheid zit je talentvol in je comfortzone.

Hoe zou het zijn als jij een kamer binnenloopt en iedereen draait zich om omdat ze jou zien stralen?​

Laat me je verlichten...

Het is tijd om je eigen waarde (eigenwaarde!) te gaan erkennen.

Kies met alles wat er in je leven is, vóluit voor groei en voor liefde.
En je mag de moeiten erkennen die het met zich mee kan brengen om hier op aarde te zijn. Zie de schoonheid van het leven ook al is iedere dag niet even mooi. 

Draai je gezicht naar vreugde en plezier waar je maar kunt en vertrouw op jezelf.
Op jouw innerlijke kracht en heb het goed met jezelf.

Als jij zo schittert, dan schittert de wereld om jou heen met je mee!

Dit is wat het Diamant Traject je brengt...

Je leeft vanuit dankbaarheid

Voor alles wat er is, voel je dankbaarheid, zodat je een licht gevoel ervaart. Jouw aandacht ligt bij jezelf en de mensen die je dierbaar zijn.
Jouw focus ligt op het nu, in dit moment ben je aanwezig en kijk je met een blik van dankbaarheid en liefde naar alles wat je meemaakt. Ook als er dingen zijn die nog niet zo makkelijk gaan.

Je ziet hoe waardevol je bent

Jij bent uniek. Van jou is er maar één. En niemand heeft hetzelfde leven als jij. Het feit dat je in leven bent, is al het grootste wonder op zich. Jij bent pure liefde waard en dat vóel je! Je eigenwaarde is sterk, je zelfbeeld is positief en je ervaart zelfliefde.

Je ontwikkelt zelfvertrouwen

Jij hebt liefdevolle en milde aandacht voor jezelf en je leert jezelf kennen op een liefdevolle manier. Jouw unieke kwaliteiten behoren jou toe. Je kent je talenten en ook je valkuilen en uitdagingen. Je weet waarin jij te onderscheiden bent van anderen en je weet ook wat jouw (verborgen) potentieel is.

Als je dit van jezelf weet en jezelf accepteert en waardeert om wie je bent, dan geeft dit het zelfvertrouwen dat je nodig hebt om verder te groeien. Je ontwikkelt mildheid voor jezelf en je waardeert jezelf voor al je mooie eigenschappen. Je weet op welke vlakken je (verder) wilt groeien.

Je leeft in verbinding met je hart en intuïtie

Je kent de wensen en verlangens van je hart. Door te handelen vanuit je gevoel en op basis van vertrouwen weet je wat je te doen hebt: de wensen van je hart volgen zodat een beslissing nemen vrijwel moeiteloos gaat. Je gaat niet aan beslissingen trekken, je laat antwoorden op je afkomen zodat je ontspannen blijft in elke keuze.

Jij vóelt wat klopt voor jou, zonder naar anderen te kijken. Dat geeft je meer verbinding met je eigen leven. Je neemt tijd voor jezelf, zodat je echt in contact komt met jezelf en voelt wat goed is voor jou. Je plant deze tijd echt in op een dag en het voelt heerlijk en ontspannen om deze tijd – zonder schuldgevoel – aan jezelf te besteden.

Je leeft in verbinding met anderen

Vol vertrouwen ken je en deel je jouw eigen waarheid. Je staat stevig en ontspannen en stelt je open op richting anderen, zodat het contact met je partner en andere dierbaren meer en meer plezier en ontspanning geeft.

Zo leg je ook nieuwe connecties en ontstaan er fijne contacten met gelijkgestemden, zodat je het gevoel van ‘thuiskomen’ ervaart.

Je hebt vertrouwen in je leven

Je leeft in de overgave van elk moment zodat je voelt dat je precies bent waar je nu moet zijn. Je beseft je dat alles goed is op dit moment en dat het nog fijner en mooier gaat worden. Dit voel je in je hart en het brengt je tot rust, zodat je dan daadwerkelijk in vertrouwen de volgende stappen zet, ook die buiten je comfortzone.

Je laat los wat jou niet langer dient, zodat er ruimte ontstaat voor wat jou wél dient.

Je focus ligt op groei en liefde

Je perspectief is vanuit groei zodat je elke ervaring bij laat dragen aan jouw persoonlijke groei. Elke ervaring is interessant, alleen al om die reden.

Je leeft in het nu. Piekeren en je zorgen maken, je missers zien als falen… het is niet langer nodig. Je leeft je leven vanuit liefde voor jezelf zodat je met mededogen en mildheid kijkt naar het pad dat je loopt.

 

Met wat je leert in het traject ga je voluit schitteren

Alles in jouw systeem ademt jouw potentie. Je hebt zoveel talenten en je weet wat er voor nodig is om jouw eigen schitterende zelf in de wereld te gaan zetten.

Het is klaar met het gemuts, met het uitstellen en vermijden. Klaar met zelfkritiek en de mindset dat het nooit goed is, dat jij niet goed bent, dat anderen het beter kunnen.

Je voelt dat je een hoger doel hebt. Je voelt dat je jezelf verder mag ontwikkelen tot de krachtige vrouw die jij in essentie bent, zodat jij jouw krachtige energie uitstraalt en je je weer evenwichtig voelt.

Als jij leeft VANUIT die krachtige vrouw dan zullen anderen daar ook toe uitgenodigd worden. Dit is de reden waarom dit pad van groei zo belangrijk voor je is.

Het leven vanuit jouw kracht en schittering zal een groots effect hebben op je eigen leven en op het leven van anderen.

Mijn naam is Marieke en als Lichter Leven Coach geloof ik dat het leven met vertrouwen in jezelf én in het leven geleefd mag worden. Dat vertrouwen is voor mij niet vanzelfsprekend.

Ik groeide op met een bril van oordeel en ik voelde me altijd minder dan een ander. Toen ik op mijn 15e te maken kreeg met chronische gezondheidsklachten en daarmee thuis kwam te zitten, voelde ik me ‘zwaarder’ dan ooit. Ik maakte keuzes die niet bij mij pasten, deed mezelf daar pijn mee. En.. mijn eigen schittering was ver te zoeken.

Ik leef nu zelf het Lichter Leven dat ik aan anderen leer en daar is dus heel wat groei aan vooraf gegaan. In 20 jaar tijd heb ik hulp en begeleiding gehad van minstens een dozijn hulpverleners/coaches/therapeuten! En ik blijf met veel interesse deze weg van groei gaan.

Persoonlijke ontwikkeling werd steeds meer mijn passie in de jaren en daarom heb ik de studie Toegepaste Psychologie gevolgd in de richting van coaching en counseling.

Ik weet nu hoe je kunt groeien naar een krachtig resultaat waar je zelf enorm blij mee bent. Vanuit mijn eigen ervaring én vanuit de wetenschap, zoals de Positieve Psychologie.

Mijn allerbelangrijkste levenslessen die mij en mijn klanten weer doen stralen, heb ik de afgelopen jaren samengevat in mijn Diamant Traject!

Deze lessen geef ik vanuit mijn hart met liefde aan jou door, zodat je vertrouwen krijgt in de schittering van wie je werkelijk bent en in de mogelijkheid om je talenten in te zetten, zodat je het mooiste tot je recht komt.

Voor jezelf en anderen. En met een flinke scheut luchtigheid voor plezier onderweg 🙂

Ik ben in mijn coaching zacht en geduldig en ik leg dingen helder uit. Enthousiast over het leven en ieders persoonlijke groei geef ik jou mijn lessen door die jij direct praktisch in kunt zetten in je eigen leven.

Dit Diamant Traject is life changing!

Marieke diamant

DIAMANT traject: 7 thema’s voor jouw Lichter Leven

Aan de hand van het woord D.I.A.M.A.N.T. heb ik 7 thema’s ontwikkeld voor jouw Lichter Leven

Hoe ziet het Diamant Traject eruit?

Zodra je deelneemt aan het traject, dompel je jezelf onder in Licht en Liefde om VOLUIT te gaan stralen!

Het Diamant Traject is een Groepstraject, zodat je niet langer in je eentje hoeft te stoeien met je twijfels en onzekerheden. We steunen elkaar in deze groep, zodat je altijd een plek hebt waar je je vragen kunt stellen of je verhaal kwijt kunt.

Want vrouwen die samenkomen brengen magische dingen voort!

Dit zijn de details:

Je ervaart met mijn persoonlijke begeleiding direct connectie met de Diamant in jezelf en je krijgt tips hoe je dit in jouw leven praktisch kunt toepassen zodat je écht in jouw lichter leven stapt. 
Zo kun je in de praktijk brengen wat je allemaal wilt leren en ik ondersteun je waar nodig.

Zie ons contact als intensief mentorschap op weg naar jouw Lichter Leven.

Omdat we intensief met elkaar gaan samenwerken, kijken we eerst of wij een goede match zijn samen.

Vraag daarom vrijblijvend een matchgesprek aan om te kijken óf en hoe ik jou kan helpen. 

Ik beloof je dat je met dit gesprek direct al een lichter perspectief hebt!

DIAMANT GROEPSTRAJECT

Schitter als nooit tevoren
1497
  • 3 maanden traject
  • Dagelijkse begeleiding
  • Maximaal 6 vrouwen per groep
  • Diamant thema's in videoserie
  • Eigen community

Wat anderen ervaren...

“Ik wilde graag een ommekeer in mijn bestaan en het positieve van het leven ervaren maar ook niet weglopen voor de moeilijke kanten van het leven. Ik wilde de spontane Debby die ik ooit was weer naar boven halen zonder het gevoel te hebben dat ik mijzelf verloochende. Met plezier samen met anderen in het leven staan en mensen blij maken via mijn werk als hostess.

Het Diamant Traject kwam op de juiste tijd voor mij.

Met Marieke haar liefdevolle en toegewijde manier van coachen, ben ik van mijn hoofd naar mijn hart gegaan. Het gepieker in mijn hoofd is gestopt en ik voel nu een rustig en vredig gevoel van binnenuit, zodat ik het leven en de gebeurtenissen die er zijn vol vertrouwen ervaar."
Debby
"In mijn nieuwe werkomgeving ging ik niet met een voldaan gevoel naar huis. Ik voelde me falen. Kon ik het opeens niet meer? Ik merkte dat anderen over mijn grenzen gingen.

Met Marieke en het Diamant Traject werden mijn faalmomenten leermomenten en ik leerde mezelf ruimte te geven en hierin mild te zijn. Toen kon ik ook ruimte némen waar nodig.

Het is steeds minder afhankelijk van de omstandigheden/ gebeurtenissen buiten mij hoeveel ruimte ik neem en ik laat niet meer anderen voorschrijven hoe ik mij zal voelen. Ik ben nu zichtbaar, ongeacht de omstandigheden. Dat is zo gaaf! Dat gun ik iedereen.

De Diamant vrouwen zijn mijn vertrouwelingen geworden. Ik voel een Diamant in mezelf en ik kijk met vertrouwen naar de toekomst.
Margreet
"Mijn scheiding was een heftige beslissing waar ik mij heel schuldig over voelde. Ik werd heen en weer geslingerd tussen wat ik moest doen.

Ik was totaal niet meer blij met mezelf en met mijn leven al deed ik wel alsof. Het liefst wilde ik weg, wilde ik me verstoppen in een klooster.

Bovendien had ik geen idee wie ik nou was en wat ik wilde. Ik bleef maar in een cirkel ronddraaien en kwam er niet uit. Ondanks verschillende therapieën via de huisarts kwam ik maar een heel klein beetje verder.

Ik wist dat er iets moest gebeuren waarmee ik uit die cirkel zou komen en het Diamant Traject bleek de beste keuze ooit want wonder boven wonder voel en kies ik nu zo uit mezelf, het is niet te vergelijken met hoe ik was.

Mijn omgeving merkt het verschil op en zeggen dat ze eindelijk weer Sandra zien. Ze vertrouwen er weer op dat ik het aankan.

Ik ben dankbaar voor deze lessen en voor mijn leven nu. Ik richt mij op groei en bewustzijn, ben veel milder over mijn gedrag, ik sta in verbinding met mijn hart en intuïtie.

Het is een ongelooflijke ontwikkeling en enorm fijn om het zo te voelen!"
Sandra
Ik ben dankbaar dat via jouw coaching mijn vertrouwen in mijn lijf en mijn Zijn is hersteld 💫

Jouw psychologische kennis in combinatie met jouw spiritualiteit maakte het Diamant Traject tot een uniek, kwalitatief en liefdevol bewustwordings- en helingsproces 💖✨
Miriam
“Dankzij de gesprekken met Marieke heb ik meer inzicht gekregen in mijn gedrag en gedachten en dat is enorm waardevol. Door de sessies die ik met haar heb gehad ben ik erachter gekomen dat ik stapje voor stapje een lichter leven kan leiden.

Het is work in progress maar door onze sessies ben ik mij nu veel bewuster van mijn eigen valkuilen en vooral van mijn mogelijkheden. Ik merk nu al dat ik met minder angst en meer zelfvertrouwen in het leven sta.“
Tess
"Marieke is écht een hele fijne coach die voor mij zelf het voorbeeld is van iemand die heel bewust de switch heeft gemaakt naar een lichter leven! Ik heb echt bewondering voor haar en ik ben blij dat ik voor haar begeleiding heb gekozen!"
Jacqueline

💎   "Ik was echt dankbaar voor onze sessie! Even weer een boost bewustzijn en compassie op meerdere vlakken!"

💎   "Bedankt voor de fijne sessie vanochtend en het herkaderen van deze ervaring als oppurtunity for growth. Dank aan A. voor het sturen van de mail en dank jou voor de prachtige inzichten en dat het nu al zó anders voelt!"

💎   Dit is héél fijn Marieke. Jij bent echt een geweldig mens. Zoals jij ons hierbij begeleidt, dat is echt super! Ik ben erg blij dat ik mee kan doen. Het is voor mij in alle opzichten een mooi cadeau. Thanks!

Het Diamant traject is prachtig voor vrouwen die:

Het Diamant traject is voor wie écht voelt ‘er zit zoveel meer in mij en dat wil ik graag ont-dekken!’

Wil jij weten of dit traject de juiste stap is?
Of voel jij nu al dat dit de juiste stap voor jou is?

Wacht dan niet langer!

Meld je aan en we gaan in gesprek om te kijken óf en hoe ik je met mijn Diamant Traject kan helpen naar jouw schittering!

Na het doorlopen van het traject heb jij:

  • Alles in handen om een schitterend lichter leven te creëren zoals bij jou past
  • Vertrouwen om elke dag opnieuw liefdevol te kiezen om jouw talenten in de wereld te zetten zodat jij vooral probeert en leert en niks meer uit de weg gaat
  • De tools om vanuit je hart in plaats van je hoofd te leven Verbinding met het avontuurlijke in je leven, zodat je met plezier ‘s ochtends opstaat om nieuwsgierig de dag weer te beginnen.

Wij hebben als vrouwen de kracht en schittering om van de wereld een mooiere plek te maken.

Vertrouw op jezelf en vertrouw op het proces.

You’ve got this!

Liefs, Marieke