Diamant Coaching voor vrouwen. Leef in vertrouwen jouw Lichter Leven!

DIAMANT

Ont-dek de diamant in jezelf

DIAMANT

Ont-dek de diamant in jezelf

DIAMANT coaching voor vrouwen

Je hebt aardig helder waar je naartoe wilt. Toch loop je geregeld tegen hetzelfde aan.
Alsof je in kringetjes blijft draaien. Om crazy van te worden. Je twijfelt of je het wel goed doet en je kunt behoorlijk op jezelf lopen mopperen.

Je vindt het moeilijk om je eigenwaarde en schittering te zien

Je hebt te maken met onzekerheid en twijfel en dat veroorzaakt stress. Je kunt gewoon niet 100% van jezelf en je leven genieten. Dit kan toch zo de bedoeling niet zijn? Wat je wilt is leven met vreugde en vertrouwen, maar hoe dan?

Je voelt weinig verbinding met je krachtige zelf

Door allerlei gebeurtenissen en uitdagingen in je leven voel je de verbinding met je krachtige zelf niet meer, terwijl je weet dat het wel in je zit

Uitdagingen laten je vooral piekeren

Het liefste zou je de uitdagingen aan willen gaan met je hart, maar je leeft vooral in je hoofd omdat je je verliest in proberen en nadenken over… en het bedenken van oplossingen.

Misschien heb je het gemerkt: daar ligt de oplossing niet 🙂

Lieve mooie vrouw, het is tijd om in vertrouwen te gaan staan voor je eigen krachtige zelf. Het is juist nú de tijd om lichter, vreugdevol en met plezier te leven! 

Mijn naam is Marieke Driebergen en ik geloof dat het leven met vertrouwen in jezelf én in het leven geleefd mag worden.

Vertrouwen in de schittering van wie je werkelijk bent en in de mogelijkheid om je talenten in te zetten, zodat je het mooiste tot je recht komt. Voor jezelf en anderen. Met een flinke scheut luchtigheid 🙂

Laat je verrassen door je veel meer af te stemmen op de hogere frequentie van energie in dit leven. Frequentie die voor iedereen beschikbaar is. Het zit al in ons!
Daarvoor heb ik DIAMANT coaching ontwikkeld.

Met DIAMANT coaching herstel en versterk je de verbinding met de Diamant in jezelf!

Waarom de DIAMANT? Omdat jij prachtig bent zoals je nu bent. Helemaal perfect. Precies zoals je op dit moment mag zijn. Met al je uitdagingen en verlangens die er nu in je leven zijn. Met al je mogelijkheden tot persoonlijke groei en het leven van je potentie.

Misschien wil je juist graag dat er dingen anders gaan in je leven. Maar het lukt je maar niet om dit te bereiken. Je merkt de neiging om jezelf omlaag te halen en misschien doe je dat (ongemerkt) best vaak. Dat is vermoeiend, verdrietig en tegelijk frustrerend. Je zou het zo graag willen snappen.

Wat levert deze coaching jou op?

Met DIAMANT coaching ga jij met andere ogen naar jezelf en je leven kijken. Je voelt bereidheid om ten volle in dit leven te leren en de stappen te zetten die passen bij JOU. Je merkt steeds vaker op hoe je kunt schitteren en genieten!

Daardoor komt jouw innerlijke schittering en licht voluit terug in je leven. Het is nooit echt weggeweest. Het was alleen een beetje bedekt geraakt 🙂

Je stapt in een Lichter Leven.

Je eigenwaarde groeit en je bent meer in contact met je gevoel en intuïtie: jouw krachtige navigator en raadgever. Zo ga je van een hoofd-leven naar een hart-leven.

En dán zet je exact de stappen die je wilt zetten. Moeiteloos. Vanuit vertrouwen.
Om met jouw licht ook van betekenis te zijn voor anderen.

Voelt dit goed voor jou? Weet dat het altijd mogelijk is om vrijblijvend een 20 min. gesprek (videobellen) aan te vragen. Graag zelfs! Dan maken we kennis met elkaar en kijken we waar je nu staat en waar je graag naartoe zou willen en of deze coaching bij je past.

Voel je vrij om dit gesprek aan te vragen.

Zo leef je jouw Lichter Leven

Vooral als je merkt dat je de neiging hebt tot veel nadenken over van alles: ‘Hoe moet het nou, wat is de volgende stap, ik twijfel hierover, doe ik er wel toe, wat kan ik en wat wil ik, ik vind het moeilijk, mijn situatie is nog niet makkelijk etc’ weet dan dat dit begrijpelijk is, heel menselijk ook.
En tegelijk: het kan zoveel lichter. Daarom zet je met deze coaching stappen naar een Lichter Leven.

Zo leef je jouw Lichter Leven:

 • Je weet dat alles in essentie goed is. Je mag het oordelen naar jezelf en naar anderen toe loslaten. We leven met een reden. Want alles in jouw leven dient zijn doel voor de groei van jou en daarmee van ons allemaal.
 • Je hebt meer inzicht in wat jou tegenhoudt en je laat dit vrij. Je gaat op deze manier leven in overgave en vertrouwen. Acceptatie voor wat er nog niet makkelijk is en vrede vanuit je hart.
 • Je ervaart hoe je jouw gevoel / intuïtie kunt inzetten om volgende stappen te zetten en daar geef je bewust meer aandacht aan dan aan dat eeuwige gepieker.
 • Je merkt dat je in elk moment van de dag kunt kiezen. Met jouw eigen bewustzijn leg je jouw focus op jouw innerlijke kracht.
 • Je voelt dat een focus op liefde, dankbaarheid en vertrouwen jou rust, vrijheid en een ultiem lichter leven geeft met meer vreugde dan je ooit had durven dromen.
 • Door zo te leven ontstaat er nog meer ruimte voor liefde en dankbaarheid en kracht en focus en beweging richting jouw verlangen.
  Door zo te leven, laat je wat je echt wilt in je leven meer en meer naar je toekomen. Wat je aandacht geeft groeit.

Je ontwikkelt een persoonlijk kompas dat past bij JOU en bij jouw TALENTEN.

En ja er wachten altijd nieuwe uitdagingen.

Hoe mooi is het dan, dat jij jezelf in elk moment ziet als enorm waardevol, klaar om te ontvangen waar je naar verlangt en klaar voor het leren van nieuwe dingen: vanuit het perspectief van compassie, groei en liefde.

Dit alles zorgt ervoor dat jij je meer ontspannen voelt in wat er op je af komt. Ontspannen in het niet-weten. Acceptatie voor wat er nog niet makkelijk is. Beweging in de richting van jouw wensen en verlangens.

Deze manier van leven geeft je rust en vreugde en vertrouwen in jezelf en in het leven.

Dát is Lichter Leven in z’n zuiverste vorm.

DIAMANT coaching: 7 thema’s voor jouw Lichter Leven

 

Aan de hand van het woord D.I.A.M.A.N.T. heb ik 7 thema’s ontwikkeld voor jouw Lichter Leven 

 • Dankbaarheid: Je verhoogt je levensfrequentie door in te tappen op de liefdevolle frequentie van dankbaarheid
 • Ik-bewustzijn: Je laat het verhaal van ‘jouw ik’ los en creëert ruimte in je realiteit 
 • AcceptatieVanuit acceptatie mag het leven er volledig zijn zoals het is. Je herkent je weerstand en gaat het leven aan met alles wat er is 
 • Mededogen: Je buigt je zelfkritiek om naar liefdevolle ondersteuning
 • Aandacht en Actie: Je leert hoe je je aandacht steeds weer opnieuw kunt richten op waar je nu staat, waar je naartoe wilt en welke actie daarbij klopt voor jou
 • Navigatie: Je zet voelen in als richtingaanwijzer/navigator
 • Toekomst: Je gaat met vertrouwen je toekomst tegemoet

  

Praktische informatie over DIAMANT coaching

 

Locatie: Online o.a. via videobellen
Vorm: Groepscoaching / Individuele coaching

DIAMANT groepsprogramma

Samen met andere gelijkgestemde vrouwen ga je op weg naar jouw Lichter Leven.
Het is super fijn om met elkaar te delen wat er speelt en wat je leert. Vrouwen die samenkomen brengen magische dingen voort! Ga mee in mijn energie en in de energie van de groep. Laten we samen plezier hebben!

Groep BASIS
In 16 weken gaan we samen op weg naar jouw Lichter Leven.

De ene week doen we samen een creatieve opdracht op basis van een D.I.A.M.A.N.T. thema. Deze sessie duurt circa 2 uur zodat je in de sessie meteen aan de opdracht kunt werken. Met de opdrachten kom je lekker uit je hoofd en zak je meer in het nu. Denk bijv. aan het maken van een visionbord/collage of aan een reflectie-opdracht. Er komt een opname.

De andere week is er een coachingsessie voor hele groep. Je mag hiervoor je eigen vraag insturen.
Deze sessie duurt circa 1,5 uur. Er komt een opname.

De totaalprijs van deze BASIS variant: € 347,- incl btw.

Groep PLUS
Met de PLUS variant plannen we daarnaast samen twee keer een 1-op-1 sessie in van 90 min. Een startsessie en een afsluitende sessie. Met deze twee sessies haal je nog meer uit dit prachtige groepsprogramma!

De totaalprijs van deze PLUS variant: € 497,- incl btw.

 

DIAMANT Individuele coaching

Individueel VIP
Wil je liever volledig individueel coaching ontvangen? Dat kan!

Dit traject bevat acht 1-op-1 sessies van 90 min (videobellen of in Almere). We plannen de sessies samen in en we bespreken waar jij behoefte aan hebt.
Duur circa 3 maanden.

De totaalprijs van het Individuele VIP traject: € 747,- incl btw.

Voelt dit goed voor jou en/of wil je er even over sparren? Vraag dan vrijblijvend een 20 min. gesprek aan. Zo voelen we of we een klik hebben en bekijken we waar jij graag zou willen schitteren en hoe DIAMANT coaching daar aan bijdraagt.

Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan.

Heb je vragen? Stel ze gerust door mij een mailtje te sturen naar marieke@lichterleven.nl

Nog even alles op een rijtje:

GROEP BASIS

 • 7 thema’s in 16 weken
 • Online Community
 • Twee wekelijks samen tijd voor creatieve opdracht
 • Twee wekelijks groepscoaching

 

 • € 347,- incl. btw

GROEP PLUS

 • 7 thema’s in 16 weken
 • Online Community
 • Twee wekelijks samen tijd voor creatieve opdracht
 • Twee wekelijks groepscoaching
 • 2 individuele sessies van 90 min.

 • € 497,- incl. btw

INDIVIDUEEL VIP 

 • Circa 3 maanden
 • Volledig individueel
 • 8 individuele sessies van 90 min.
 • Creatieve opdrachten als je wilt
 • Online videobellen of op locatie in Almere

 • € 747,- incl. btw

Aanbevelingen

 

Marieke is écht een hele fijne coach die voor mij zelf het voorbeeld is van iemand die heel bewust de switch heeft gemaakt naar een lichter leven! Ik heb echt bewondering voor haar en ik ben blij dat ik voor haar begeleiding heb gekozen!”

Jacqueline

Dankzij de gesprekken met Marieke heb ik meer inzicht gekregen in mijn gedrag en gedachten en dat is enorm waardevol. Door de sessies die ik met haar heb gehad ben ik erachter gekomen dat ik stapje voor stapje een lichter leven kan leiden. Het is work in progress maar door onze sessies ben ik mij nu veel bewuster van mijn eigen valkuilen en vooral van mijn mogelijkheden. Ik merk nu al dat ik met minder angst en meer zelfvertrouwen in het leven sta.

Tess

“Marieke is een hele fijne coach. Ze luistert goed en kan altijd de juiste vragen stellen. Hierdoor ga je nadenken en zie je dingen die je eerst over het hoofd zag. In mijn ogen is Marieke een sterke en wijze vrouw die een lange weg heeft afgelegd. Tot op de dag van vandaag is ze bezig om zichzelf verder te ontwikkelen. Hierdoor heb ik heel veel respect voor haar en ze is een groot voorbeeld voor mij.”

Gözde

“Laatst heb ik meegedaan aan de mooie workshop Connecting the dots. Best spannend zo met m’n gezicht in beeld als je dat zelfs door de Corona niet gewend bent. Maar dat is zo voorbij. Marieke stelt je meteen op je gemak. Ze loodst je liefdevol door de opdrachten. Ik kreeg een mooi zelfinzicht waar ik meteen actie op ondernomen heb. Zonder deze workshop had ik dat nooit gedaan. Mijn mooie inzicht is: als je eigen beker niet vol is zul je altijd handelen uit tekorten. Daarnaast had ik nog een (korte) PRIVE sessie waar ik veel aan heb gehad. En dat alles met respect en liefde, dat vóél je ook gewoon! Hartstikke tof, veel dank daarvoor. Vanaf nu ga ik dus eerst mijn eigen beker vullen! Cursus pottenbakken, here I come!!! 

Brenda

“Wat heb ik genoten van de workshop! Over mezelf leren en het creatief verwerken.

De aandacht van Marieke voor ons als deelnemers was prettig. Ze stelde goede vragen, zodat ik ook zelf tot mooie inzichten kwam. Hiermee kan ik zelf weer verder.

De verbondenheid met de andere deelnemers was fijn om te ervaren. We zijn allemaal unieke vrouwen met ons verdriet, moeilijke kanten maar ook veel positiviteit in ons leven. En wat zijn we krachtig!

Tijdens de creatieve opdracht kwamen er persoonlijke verhalen los.
Dit droeg ook weer bij aan het gevoel van ‘Ik ben niet de enige die een lichter leven nodig heeft’. We hebben elkaar nodig.

Kortom, een aanrader.”

Riëtte

Creativiteit brengt je dichter bij je hart. Ieder mens heeft dat in zich.

 

Coach Marieke Almere

Hoe nu verder?

Ben jij toe aan het zetten van de stappen die je daadwerkelijk helpen naar een Lichter Leven?

DIAMANT coaching is een prachtige eerstvolgende stap!

Kies voor jezelf en plan het 20 min. gesprek in met mij door hieronder op de aanmeldknop te klikken.

Ik neem dan vrijblijvend contact met je op.