Ontdek de diamant in jezelf voor een Lichter Leven

DIAMANT

Ont-dek de diamant in jezelf

DIAMANT

Ont-dek de diamant in jezelf

DIAMANT coaching – op maat voor jou!

Je hebt aardig helder waar je naartoe wilt. Toch loop je geregeld tegen hetzelfde aan. Je vindt het moeilijk om je eigen waarde en schittering te zien. Je hebt te maken met onzekerheid en twijfel en dat veroorzaakt stress. Je kunt gewoon niet 100% van jezelf en je leven genieten. Alsof je in kringetjes blijft draaien. Om crazy van te worden. Je twijfelt of je het wel goed doet. Dit kan toch zo de bedoeling niet zijn? Wat je wilt is leven met vreugde en vertrouwen, maar hoe dan?

Door allerlei gebeurtenissen en uitdagingen in je leven voel je de verbinding met je krachtige zelf niet meer, terwijl je weet dat het wel in je zit. 

Je leeft vooral in je hoofd omdat je je verliest in nadenken over… en het bedenken van oplossingen. Misschien heb je het gemerkt: daar ligt de oplossing niet 🙂

Je blijft proberen en zoeken terwijl de eerstvolgende stap heel helder is:
Herstel en versterk allereerst de verbinding met de Diamant in jezelf!

Daardoor komt jouw innerlijke schittering en licht terug in je leven. Je eigenwaarde groeit en je bent meer in contact met je gevoel en intuïtie: jouw krachtige navigator en raadgever. Zo ga je van een hoofd-leven naar een hart-leven. En dán zet je exact de stappen die je wilt zetten. Moeiteloos. Vanuit vertrouwen.

Met DIAMANT coaching ga jij met andere ogen naar jezelf en je leven kijken. Je voelt bereidheid om ten volle in dit leven te leren, de stappen te zetten die passen bij JOU en daardoor steeds meer te schitteren en te genieten!

Want jij bent prachtig zoals je bent. Helemaal perfect. Precies zoals je op dit moment mag zijn. Met al je uitdagingen en verlangens. Met al je mogelijkheden tot groei en het leven van je potentie.

Stap in de energie van dankbaarheid, liefde en verwondering, verhoog je bewustzijn en zet stappen die passen bij jouw pure potentieel!

Met een Lichter Leven:

 • Weet je dat alles in essentie goed is. Het dient zijn doel voor de groei van jou en van ons allemaal. 
 • Laat je vrij bewegen wat jou tegenhoudt, zodat het ook weer weg kan bewegen. Je gaat op deze manier leven in overgave en vertrouwen. Acceptatie vanuit je hart.
 • Leer je dat je in elk moment van de dag kunt kiezen je focus op jouw innerlijke kracht te leggen.
 • Voel je dat een focus op liefde, dankbaarheid, vreugde en vertrouwen je het gevoel van ultieme vrijheid geeft.
 • Ontstaat er nog meer ruimte voor liefde en dankbaarheid en kracht en focus en beweging richting jouw verlangen. Door zo te leven, laat je wat je echt wilt in je leven naar je toekomen.

Je ontwikkelt een persoonlijk kompas dat past bij JOU.

Er wachten altijd nieuwe uitdagingen.
Hoe mooi is het dan, dat jij jezelf ziet als enorm waardevol, klaar om te ontvangen waar je naar verlangt en klaar voor het leren van nieuwe dingen: met de bril van groei en liefde.
En dat je daarbij goed kunt voelen: wat er speelt, wat er in je leeft, welke richting je uit wilt, wat je achter je wilt laten wat je niet meer dient.. Dit alles zorgt ervoor dat jij je ontspannen voelt in wat er op je af komt. Ontspannen in het niet-weten. Met vreugde, dankbaarheid en vol vertrouwen in jezelf en in het leven.

Dát is Lichter Leven in z’n zuiverste vorm.

DIAMANT coaching
7 thema’s naar jouw Lichter Leven

 • Dankbaarheid: Je verhoogt je levensfrequentie door in te tappen op de liefdevolle frequentie van dankbaarheid
 • Ik-bewustzijn: Je laat het verhaal van ‘jouw ik’ los en creëert ruimte in je realiteit
 • Aandacht: Je leert hoe je je aandacht steeds weer opnieuw in het moment kunt richten op jouw eigen schittering
 • Mededogen: Je buigt je zelfkritiek om naar liefdevolle ondersteuning
 • AcceptatieVanuit acceptatie mag het leven er volledig zijn zoals het is. Je laat los wat je ongemerkt probeert vast te houden en gaat het leven aan met alles wat er is
 • Navigatie: Je zet voelen in als richtingaanwijzer/navigator
 • Toekomst: Je geeft jouw trein duidelijk richting voor je toekomst

 

Wat krijg je in dit programma?

 • 7 schitterende thema’s om de diamant in jezelf te ontdekken 
 • Elk thema bevat een of meer creatieve oefeningen, zoals bijvoorbeeld het maken van een vision-bord (collage) voor je toekomst of het uiten van je emoties met kleur. Het staat je vrij deze oefeningen te doen en we bespreken ze samen.
 • Acht 1-op-1 sessies van 75 min (videobellen of in Almere)
 • We plannen de sessies samen in
 • Maatwerk: we bespreken waar jij behoefte aan hebt
 • Duur: circa 3 maanden


Prijs: 747 euro incl. BTW

Je staat na dit programma onmetelijk sterk, als een krachtige, prachtige diamant, klaar voor elke dag van de rest van je leven! 

Met een oriënterend gesprek, voelen we of we een klik hebben en bekijken we waar jij graag zou willen schitteren.

In het NU zit alle kracht en wijsheid die je nodig hebt voor je verdere reis

Van hoofd naar hart
Je probeert misschien al een tijdje van alles te ‘bedenken’ en te beredeneren rondom de uitdagingen die je ervaart, maar daar ligt zelden de oplossing. Het is juist zo fijn om wat meer uit je hoofd te komen!

Bij elke stap in dit programma vind je daarom de mogelijkheid om het thema op een creatieve manier te benaderen. Zo doe je meer met je gevoel nieuwe inzichten op in jouw persoonlijk ontwikkelingsproces.

Je relatie met persoonlijke ontwikkeling mag open en ervarend zijn en creativiteit draagt daar absoluut aan bij.

Iedere vrouw heeft creativiteit in zich.

Het doel is om meer je gevoel en eigen kracht en wijsheid in te zetten en zo meer uit je hoofd te komen.

 

Door het ont-dekken van jouw diamant ga jij gevuld met liefde en kracht verder met jouw Lichter Leven

Je creëert een Lichter Leven waarin ruimte is voor nog meer liefde en dankbaarheid en kracht en focus en momentum richting jouw verlangen.

Laat jouw ziel in vrijheid reizen door dit leven. Laat je ziel zich vullen met liefde en kracht en dankbaarheid en bewondering, nieuwsgierigheid, overgave, bevrijding en kalmte.

Ontdek jouw kompas voor het leven.

Praktische informatie

Locatie: Online o.a. via videobellen

Prijs: 747 euro incl. BTW

Betalen in termijnen is mogelijk, zonder bijkomende kosten.

Heb je vragen? Stel ze gerust door mij een mailtje te sturen naar marieke@lichterleven.nl

Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan! 

Aanbevelingen

 

Marieke is écht een hele fijne coach die voor mij zelf het voorbeeld is van iemand die heel bewust de switch heeft gemaakt naar een lichter leven! Ik heb echt bewondering voor haar en ik ben blij dat ik voor haar begeleiding heb gekozen!”

Jacqueline

Dankzij de gesprekken met Marieke heb ik meer inzicht gekregen in mijn gedrag en gedachten en dat is enorm waardevol. Door de sessies die ik met haar heb gehad ben ik erachter gekomen dat ik stapje voor stapje een lichter leven kan leiden. Het is work in progress maar door onze sessies ben ik mij nu veel bewuster van mijn eigen valkuilen en vooral van mijn mogelijkheden. Ik merk nu al dat ik met minder angst en meer zelfvertrouwen in het leven sta.

Tess

“Marieke is een hele fijne coach. Ze luistert goed en kan altijd de juiste vragen stellen. Hierdoor ga je nadenken en zie je dingen die je eerst over het hoofd zag. In mijn ogen is Marieke een sterke en wijze vrouw die een lange weg heeft afgelegd. Tot op de dag van vandaag is ze bezig om zichzelf verder te ontwikkelen. Hierdoor heb ik heel veel respect voor haar en ze is een groot voorbeeld voor mij.”

Gözde

“Laatst heb ik meegedaan aan de mooie workshop Connecting the dots. Best spannend zo met m’n gezicht in beeld als je dat zelfs door de Corona niet gewend bent. Maar dat is zo voorbij. Marieke stelt je meteen op je gemak. Ze loodst je liefdevol door de opdrachten. Ik kreeg een mooi zelfinzicht waar ik meteen actie op ondernomen heb. Zonder deze workshop had ik dat nooit gedaan. Mijn mooie inzicht is: als je eigen beker niet vol is zul je altijd handelen uit tekorten. Daarnaast had ik nog een (korte) PRIVE sessie waar ik veel aan heb gehad. En dat alles met respect en liefde, dat vóél je ook gewoon! Hartstikke tof, veel dank daarvoor. Vanaf nu ga ik dus eerst mijn eigen beker vullen! Cursus pottenbakken, here I come!!! 

Brenda

“Wat heb ik genoten van de workshop! Over mezelf leren en het creatief verwerken.

De aandacht van Marieke voor ons als deelnemers was prettig. Ze stelde goede vragen, zodat ik ook zelf tot mooie inzichten kwam. Hiermee kan ik zelf weer verder.

De verbondenheid met de andere deelnemers was fijn om te ervaren. We zijn allemaal unieke vrouwen met ons verdriet, moeilijke kanten maar ook veel positiviteit in ons leven. En wat zijn we krachtig!

Tijdens de creatieve opdracht kwamen er persoonlijke verhalen los.
Dit droeg ook weer bij aan het gevoel van ‘Ik ben niet de enige die een lichter leven nodig heeft’. We hebben elkaar nodig.

Kortom, een aanrader.”

Riëtte