E-book Lichter Leven met een chronische aandoening - Coach Marieke
7 tips voor een lichter leven

LEEF! MET JE CHRONISCHE AANDOENING

7 tips voor een lichter leven

LEEF! MET JE CHRONISCHE AANDOENING

Leef jij met een chronische aandoening en verlang je naar een lichter leven?

Voel jij je moe en gestrest bóvenop de fysieke klachten die je al hebt?

Voel je frustratie omdat het niet gaat zoals jij wilt, ondanks alle moeite die jij erin stopt?
Is het teveel voor je, wat er nu allemaal op je bord ligt?
Geef je vooral prioriteit aan alles behalve jezelf?
Verlang je naar mildheid en zachtheid naar jezelf maar weet je niet waar te beginnen?
Ben je je levensvreugde kwijt en zou jij het allerliefste je aandoening zo snel mogelijk vaarwel zeggen en doorgaan met je leven?

Leer welke stappen jij moet zetten naar een lichter leven in balans

Ik heb heel wat jaren in verwarring doorgebracht. Ik kreeg het chronisch vermoeidheidssyndroom (ME/cvs)  en ik voelde me, naast totaal uitgeput, ook nog eens uit het veld geslagen.
Ik heb veel hulp gezocht om te leren omgaan met wat er speelde in mijn leven. Ik leerde hierdoor elke keer weer een stap vooruit te zetten. Om te kiezen wat er bij mij past en om de leiding te nemen in mijn leven.
En nu ik die leiding in mijn leven echt stevig in mijn handen heb genomen, voel ik mij gelukkig en in balans. Ik geniet weer van mijn leven. Dat gun ik jou ook!
De lessen die ik heb geleerd wil ik graag aan jou doorgeven. Ik weet precies wat jij wilt en ik weet ook wat er voor nodig is om dat te bereiken.

In mijn e-book geef ik je een aantal tips die jou helpen naar een lichter leven. Voel je dat het tijd is om jouw leven te veranderen?

Kom in actie! Je bent ongetwijfeld een doorzetter, zoals iedereen die ik ken met een chronische aandoening. Zet die kracht nu in en zet vandaag nog een stap om de negatieve spiraal waarin je terecht bent gekomen tot stilstand te brengen. Zet bewust een stap omhoog. Alleen jij kunt dat doen. De stap die je moet zetten is de eerste in jouw verdere persoonlijke ontwikkeling. Want neem dit van mij aan: jij bént niet jouw aandoening, jij hébt een aandoening.

Laat mij jou helpen. Zodat jij kiest voor jezelf. Zodat jij jouw grenzen respecteert, écht rust ervaart en weer in balans komt. Zodat jij je oprecht dankbaar voelt in jouw leven. Zodat je ervaart waar jij een bijdrage kunt leveren in het leven van anderen. Je voelt je weer enthousiast over dingen en je hart is gevuld met de liefde voor jezelf en anderen. Je creëert een lichter leven.

Coaching Marieke Almere Diamant logo

VANUIT LICHT EN LIEFDE COACH IK JOU NAAR JOUW LICHTER LEVEN

IN ALMERE EN ONLINE WERELDWIJD