LEEF! met je chronische moeheid

Heb jij te maken met chronische vermoeidheid en ben je er helemaal klaar mee dat je niet kan doen wat je eigenlijk zou willen?
 

Ik geef je mijn bewezen 7 stappen om tóch je dromen en doelen waar te maken als je altijd moe bent!

ebook leef met chronische moeiheid vermoeidheid

Waarom heb ik dit e-book geschreven?

Ik zie prachtige vrouwen worstelen met de chronische vermoeidheid die in hun leven is. Ik zie dat zij zichzelf nog eens extra beperken doordat ze wachten tot de omstandigheden beter zijn. En ik zie dat zij daardoor niet het leven leven wat ze eigenlijk zouden willen en zouden kunnen.

Dat kan ik niet langer aanzien.

Natuurlijk weet jij ook wel dat ik geen geheime toverspreuk heb om je vermoeidheid weg te toveren (oh hoe gaaf zou dat zijn!) maar ik weet wel dat er aspecten in jouw leven zijn, waar je op een andere manier mee om kunt gaan en naar kunt kijken.

Wat heb ik ontdekt?

Ruim twintig jaar geleden werd ik na een griepje niet meer fit en intense vermoeidheid bleef. Ik was 16 en viel uit op school. Mijn klasgenoten liet ik achter. Mijn leven liet ik achter. Zo voelde het. Mijn hart was gebroken. Ik wilde niet wat er gebeurde en ik raakte gefrustreerd door het totáál andere leven met de moeheid.

Fast forward naar nu: In de afgelopen jaren ontdekte ik de 7 stappen die nodig zijn voor een leven waarin wél plaats is voor dromen en talenten. En als coach zie ik nu de geweldige resultaten bij vrouwen die hiermee aan de slag gaan. Het leven kan zoveel lichter. Juist als je leeft met vermoeidheid!

Mijn cadeau voor jou als je leeft met chronische vermoeidheid door of na ziekte

Ik breng deze 7 stappen op een hele praktische manier aan anderen over. En dat is mooi, want dan DOE je er daadwerkelijk iets mee, zodat je voluit gaat léven.

Ik wil dit heel graag met zoveel mogelijk vrouwen delen!

Daarom geef ik het e-book aan jou, zodat je direct aan de slag kunt met het toepassen van de stappen in jouw leven.

In dit e-book vind je 7 stappen die je helpen om tóch je dromen en doelen waar te maken als je altijd moe bent. 

Ik help jou om met mildheid en compassie om te gaan met wat je denkt, voelt en ervaart. Zodat je vanuit acceptatie in actie komt.


Want ook jij kunt mét je vermoeidheid wél je doelen en dromen waarmaken en absoluut een vervuld leven leven waarin je van betekenis bent en plezier beleeft.

Ik wens je veel leesplezier!

ebook leef met chronische moeiheid vermoeidheid