Gratis creatieve workshop Connecting the dots - coaching voor vrouwen -

Feller Licht Workshop

Connecting the dots

Feller Licht Workshop

Connecting the dots

Leg je kleurtjes, stiften, pennen etc maar klaar 🙂

Je staat in deze workshop op een creatieve manier stil bij je eigen levenspad en je eigen kracht. Kracht en groei in jezelf (h)erkennen is zó belangrijk! Het is de basis voor het liefdevol verwijderen van de sluiers van jouw diamant.

Lichter Leven is: weer verbinding maken met jouw innerlijke kracht en de schittering van jezelf. Het is leren om elke dag opnieuw te kiezen voor leven vanuit je hart in plaats van leven vanuit je hoofd. 

*women only*

Klik op de aanmeldlink voor alle data en tijden op dit moment.

Zit de workshop vol? Mail me op marieke@lichterleven.nl zodat ik je op de wachtlijst kan zetten of op de hoogte kan brengen van nieuwe data.

Wat gaan we doen?

 

  • Je kijkt terug naar wat jou in je leven gevormd heeft
  • Je kijkt naar je leven met de bril van groei en liefde
  • Je kijkt naar je meest krachtige momenten in het verleden en staat hierbij stil
  • Je ont-dekt hoe krachtig je nu bent en wat je werkelijk wilt
  • Je voelt wat je los wilt laten en wat belangrijk is voor jou om juist mee te nemen in je toekomst

In deze workshop komen verleden, heden en toekomst bij elkaar.

  • Je maakt een ‘creatief eerbetoon’ aan jezelf en jouw levenspad
  • Je gebruikt stiften / kleuren / pennen en een groot vel papier

 

Je sluit de workshop af met een goed gevoel over waar je nu staat, nieuwe inzichten en helderheid over jouw eerstvolgende te zetten stap.

 

In deze workshop richt je je focus op de toekomst en je verlangens en leef je steeds meer jouw leven vanuit je ware potentieel.

Leven vanuit je hart in plaats van leven vanuit je hoofd. Leven vanuit je hoofd duwt je weg bij je kracht en geeft zoveel onrust.

Als jij voelt dat je de verbinding met je krachtige zelf (opnieuw) wilt ont-dekken en versterken, doe dan mee met deze creatieve workshop!

Aanbevelingen

Deze vrouwen delen met jou wat de workshop hen heeft gebracht:

Fijn om op een andere manier bezig te zijn met je levenspad. Het bracht mij een inzicht die ik nog niet gezien had en een waar ik mee verder kan mijn kracht te vinden. Bedankt voor deze mooie online workshop.

Marisca

Deze prachtige online workshop is zeer leerzaam en verhelderend. Leuke opdrachten, heldere uitleg en met positieve en liefdevolle begeleiding.

Nathalie

“Ik heb de online workshop gevolgd bij Marieke.
Vooral als je je uit balans voelt of zoekende bent is deze workshop een kans om een pas op de plaats te maken. Tevens is het een kans om je kwetsbaar op te stellen, ook naar anderen toe.

Ik voel nu creatieve energie om verder met mijn schatkaart aan de slag te gaan en ik zie in dat ik een hele weg heb afgelegd en nu toch maar mooi ben waar ik nu ben. De rest zal ik ook aankunnen.”

Laura

“Door de online workshop ‘Connecting the dots’ ben ik op een nieuwe manier naar het verleden en naar mijn eigen kracht gaan kijken. Marieke begeleidt op een warme, aandachtige en veilige manier en spiegelt je liefdevol.”

Karen

Over de online workshop Connecting the dots:

Marieke heeft alles goed voorbereid, met werkboek en een voorbereidende oefening.
Wat ze duidelijk deed was een veilige setting geven voor ons.
Inzichten, herkenning én een actiepunt namen we mee. Een aanrader 🙂

Anneke