Creatieve workshop Ont-dek de diamant in jezelf - coaching voor vrouwen -

Online Workshop

Ont-dek de diamant in jezelf

Online Workshop

Ont-dek de diamant in jezelf

Ont-dek je op een creatieve manier de diamant in jezelf: lichter leven vanuit jouw eigen kracht en schittering. Je staat in deze workshop op een creatieve manier stil bij je eigen levenspad en je eigen kracht. Juist als je twijfelt is je eigen kracht, licht en groei (h)erkennen is zó belangrijk! Het is de basis voor het liefdevol verwijderen van de sluiers van jouw diamant.

Lichter Leven is: weer verbinding maken met jouw innerlijke kracht en de schittering van jezelf. Het is leren om elke dag opnieuw te kiezen voor leven vanuit je hart in plaats van leven vanuit je hoofd. 

*women only*

Er komt géén opname, je wilt hier gewoon zelf bij zijn 🙂

LET OP: Check na aanmelding je SPAM folder als je niet meteen mijn bevestigingsmail ontvangt en voeg mijn e-mailadres toe aan je contacten.

Aanmelden:

Wat gaan we doen?

 

  • Je kijkt terug naar wat jou in je leven gevormd heeft
  • Je kijkt naar je leven met de bril van groei en liefde
  • Je kijkt naar je schitterende momenten in het verleden en staat hierbij stil
  • Je ont-dekt hoe krachtig je nu bent en wat je werkelijk wilt
  • Je voelt wat je los wilt laten en wat belangrijk is voor jou om juist mee te nemen in je toekomst

In deze workshop komen verleden, heden en toekomst bij elkaar.

  • Je maakt een ‘creatief eerbetoon’ aan jezelf en jouw levenspad
  • Je gebruikt stiften / kleuren / pennen en een groot vel papier

 

Je sluit de workshop af met een goed gevoel over waar je nu staat, nieuwe inzichten en helderheid over jouw eerstvolgende te zetten stap.

 

In deze workshop richt je je focus op de toekomst en je verlangens en leef je steeds meer jouw leven vanuit je ware potentieel.

Leven vanuit je hart in plaats van leven vanuit je hoofd. Leven vanuit je hoofd duwt je weg bij je kracht en geeft zoveel onrust.

Als jij voelt dat je de verbinding met je krachtige zelf (opnieuw) wilt ont-dekken en versterken, doe dan mee met deze creatieve workshop!

Aanbevelingen

Deze vrouwen delen met jou wat de workshop hen heeft gebracht:

Over de workshop ‘Ont-dek de diamant in jezelf’:

Wat een bijzondere workshop! Ik houd nooit zo van tekenen als in een opdracht. Dan kan ik het nooit zo gauw bedenken 😉 

Maar het heeft me toch veel inzichten gebracht, vooral in combinatie met de kaarten!
Linda

Laatst heb ik meegedaan aan de mooie online workshop. Best spannend zo met m’n gezicht in beeld als je dat zelfs door de Corona niet gewend bent. Maar dat is zo voorbij. Marieke stelt je meteen op je gemak. Ze loodst je liefdevol door de opdrachten. Ik kreeg een mooi zelfinzicht waar ik meteen actie op ondernomen heb. Zonder deze workshop had ik dat nooit gedaan. Mijn mooie inzicht is: als je eigen beker niet vol is zul je altijd handelen uit tekorten. Daarnaast had ik nog een (korte) PRIVE sessie waar ik veel aan heb gehad. En dat alles met respect en liefde, dat vóél je ook gewoon! Hartstikke tof, veel dank daarvoor. Vanaf nu ga ik dus eerst mijn eigen beker vullen! Cursus pottenbakken, here I come!!! winklaughingkiss
Brenda

Fijn om op een andere manier bezig te zijn met je levenspad. Het bracht mij een inzicht die ik nog niet gezien had en een waar ik mee verder kan mijn kracht te vinden. Bedankt voor deze mooie online workshop.

Marisca

Deze prachtige online workshop is zeer leerzaam en verhelderend. Leuke opdrachten, heldere uitleg en met positieve en liefdevolle begeleiding.

Nathalie

Ik heb de online workshop gevolgd bij Marieke.
Vooral als je je uit balans voelt of zoekende bent is deze workshop een kans om een pas op de plaats te maken. Tevens is het een kans om je kwetsbaar op te stellen, ook naar anderen toe.

Ik voel nu creatieve energie om verder met mijn schatkaart aan de slag te gaan en ik zie in dat ik een hele weg heb afgelegd en nu toch maar mooi ben waar ik nu ben. De rest zal ik ook aankunnen.

Laura

Door de online workshop ben ik op een nieuwe manier naar het verleden en naar mijn eigen kracht gaan kijken. Marieke begeleidt op een warme, aandachtige en veilige manier en spiegelt je liefdevol.

Karen

Over de online workshop Connecting the dots:

Marieke heeft alles goed voorbereid, met werkboek en een voorbereidende oefening.
Wat ze duidelijk deed was een veilige setting geven voor ons.
Inzichten, herkenning én een actiepunt namen we mee. Een aanrader 🙂

Anneke