Lichter Leven coach Marieke - Gratis tools - online coaching voor vrouwen
Ontdek de diamant in jezelf en leef een Lichter Leven

Gratis voor jou!

Jouw lichter leven 

Kom met deze gratis tools en online workshop in beweging in de richting waar je naartoe wilt. Je kunt altijd kiezen voor de opwaartse spiraal en de focus op licht. Je eigen innerlijke licht.

Kies voor een hart-leven waarbij je vanuit je gevoel je beslissingen neemt in plaats van een hoofd-leven waarbij je voortdurend probeert te bedenken hoe het nu allemaal moet.

Centraal staat dat je (opnieuw) in contact komt met de krachtige jij. Ont-dek die krachtige diamant die je in essentie bent. Laat deze kracht jou inspireren tot groei en een leven vanuit liefde. Dat levert je innerlijke rust, kracht, wijsheid en plezier op.

Kies vandaag voor jouw Lichter Leven!

Coaching vrouwen Powertool

Powertool 

Kom in 3 stappen in contact met jouw kracht. Met werkboek en audio.

Met deze powertool maak je gebruik van jouw eigen innerlijke krachtbron en zet je deze in bij een persoonlijk vraagstuk.

Coaching Marieke Almere Diamant logo

Creatieve online workshop 

Als jij voelt dat je de verbinding met je krachtige zelf (opnieuw) wilt ont-dekken en versterken, zodat je in staat bent de uitdagingen in het leven weer aan te kunnen en ervan te leren, doe dan mee met deze ONLINE creatieve workshop!

*women only*

E-book 

De lessen die ik heb geleerd in mijn leven met een chronische aandoening geef ik graag aan jou door. Ze zijn voor iedereen van waarde!

Download hier mijn e-book Leef! Met je chronische aandoening.

7 tips voor een lichter leven.

Leef vanuit jouw ware potentieel  

En wat er ook aan uitdagingen in je leven is, als jij met de bril van groei en liefde naar jezelf en naar je leven kijkt, dan zul je merken dat alles voor liefde gebeurt en dat innerlijke groei een liefdevolle keuze is.

Verwijder de sluiers van jouw diamant en leef jouw lichter leven vanuit je ware potentieel.

Laat je inspireren, kies een gratis optie en maak kennis met mij en mijn manier van werken.

Liefs!