GRATIS LICHTER LEVEN COACHSESSIE

Wil jij je leven omarmen en weer voelen dat je het leven aankunt?

Je hebt te maken met een chronische aandoening en je verlangt naar het gevoel dat jij je leven (weer) aankunt.

Je voelt dat je levensvreugde wilt ervaren, maar je merkt dat je in het dagelijks leven blijft hangen in pijn en frustratie.

Je mist balans in je leven en je weet niet waar je moet beginnen om balans te creëren.

Je voelt een verlangen om van betekenis te zijn in dit leven maar hoe kun je dat zijn als je nu het gevoel hebt dat je leven alleen maar stil lijkt te staan. En stilstand is toch achteruitgang?

Je voelt onzekerheid en verwarring.

Als je deze signalen niet oppakt, zullen ze alleen maar in kracht toenemen en het plezier in je leven nog meer wegdrukken.

Stop niet langer je kop in het zand, maar kijk waar je staat en weet dit:

Stilstaan is het begin van vooruitgaan

Dit is wat ik heb geleerd en nog elke dag toepas in mijn leven.
Een moment van stilstaan om volledige stilte en rust te ervaren en van daaruit mijn keuzes te maken hoe ik mijn leven vorm wil geven en hoe ik het beste voor mijzelf kan zorgen.

Dit inzicht heeft mijn leven compleet veranderd.

Ik nodig je uit voor een GRATIS LICHTER LEVEN COACHSESSIE (telefonisch of via videobellen Skype/Zoom). In deze sessie maak jij kennis met wat voor jou nodig is om lichter te leven. Je staat even stil. Voel de grond onder je voeten. Zet in deze sessie bewust een pas op de plaats waar je nu staat. Doe dit als eerste stap in je nieuwe leven.

Ervaar wat jíj nodig hebt om je leven wat er nu is volledig te omarmen. Met alles wat er op dit moment aanwezig is. Dit omarmen is het begin van een leven in overvloed en geluk.

  • Je gaat loslaten wat je niet meer nodig hebt.
  • Je kiest voor levenskracht in totaliteit.
  • Je inzicht neemt elke dag toe zodat je steeds beter weet welke stappen jij wilt zetten om je doelen te bereiken.
  • Dit gaat jouw leven compleet veranderen!

Kom in actie en meld je nu aan. Dit is wat jij nu nodig hebt.

Ik bied je deze sessie gratis aan zodat je kennis kunt maken met mij en mijn manier van werken. Zo ontdek jij tijdens deze sessie of ik jou kan ondersteunen in het ontwikkelen van jouw lichter leven.

Boek deze sessie alleen als jij serieus stappen wilt gaan zetten in jouw leven.

Voel je dat dit voor jou klopt? 

Klik op de groene knop. Zo krijg je meteen toegang tot mijn agenda en kun je een afspraak plannen op het tijdstip dat jou past. 

Na jouw aanmelding ontvang je van mij een link voor de vragenlijst die ik gebruik, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden en het maximale uit deze sessie halen.

Reserveer nu je plek en zet bewust een eerste stap op weg naar een nieuw leven!

“Marieke komt erg betrokken en open over, daardoor voel je je meteen op je gemak. Verder luistert zij goed en geeft je handvatten om zelf ook na te denken hoe je dingen anders kunt doen, zodat het beter voor je werkt.”

Inge