De bril van groei en liefde

We hebben allemaal periodes dat we ons niet oké voelen met hoe het nu gaat in ons leven. En het kan natuurlijk zo zijn dat het voor jou niet een en al ontevredenheid is, maar meer het gevoel in je onderbuik dat je weet dat er voor jou meer uit te halen valt.

Ik nodig je uit om niet langer je gevoelens te negeren maar opnieuw te kijken naar jezelf en je leven. Met de bril van groei en liefde.

Je gevoel negeren

Want dat gevoel valt best te negeren voor een tijdje of.. je kunt er omheen bewegen. Bijvoorbeeld door (onbewust) afleiding te zoeken. Het gevolg is dat je het gevoel kunt hebben ‘stil te staan’ of je voelt weerstand op wat er nu is, zo’n zwaar gevoel van bleh. Misschien knaagt het aan je dat je in deze situatie kringetjes blijft draaien.

Best irritant als je je daar bewust van bent en het kan je na verloop van tijd aardig wat stress en ongemak opleveren.

Mijn eigen inzicht

Ik herken het hoor. Ik voelde me geregeld ontevreden over hoe het ging en welke stappen ik zette. Dan voelde ik onrust. En dat overkomt me best nog eens. Sterker nog: deze week kreeg ik er een prachtig inzicht over. Ik heb momenteel namelijk extra rekening te houden met mijn gezondheid en dat bracht me de afgelopen weken in de positie dat ik teveel wachtte op betere momenten.

En die afwachtende houding deed me ‘weg bewegen’ van de richting waarin ik het liefst ga.

Zo’n inzicht verwelkom ik met liefde want ik groei ervan! Het brengt me direct bewust weer terug op het pad dat ik vanuit mijn hart wil lopen. Dat pad voelt zoveel ruimer en lichter.

En dat gun ik jou ook!

Kies voor jouw lichter leven en leef voorbij de twijfel of je het wel goed doet.
Je komt meer in contact met wat je werkelijk wilt, op een manier die bij jou past.
Je vindt RUST in het hóe.

3 stappen naar een lichter leven

Dus lief prachtig mens: Wees ten eerste eerlijk tegenover jezelf. Eerlijk zijn dat je niet happy bent met hoe het nu gaat en dat je erkent dat er ruimte voor groei is bij jezelf. Ruimte die je in je hart graag wilt pakken.

Voel daarna waar je graag naartoe zou willen. Wees ook hier eerlijk in. Verlang je naar leven waarin je je lichter voelt? Ja?

Dat brengt je bij derde stap: Maak gebruik van hulpbronnen. Zoals een coach. Want het is nogal lastig om je eigen blinde vlekken te zien zonder een paar andere ogen dan die van jezelf 😉

De spiegeling van mij als coach zorgt ervoor dat jij beter begrijpt waar je staat, waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt.

En boven alles voel je dat alleen in het NU jouw kracht aanwezig is.

En de inzet van die kracht brengt je een leven vol liefde en vertrouwen, ook als het even niet zo lekker gaat. Dat beloof ik je.

De inzet van jouw kracht brengt je een leven vol liefde en vertrouwen, ook als het even niet zo lekker gaat. 

Diamant-methode

Mijn Diamant-methode houdt in dat ik je op een andere manier leer kijken naar je jezelf en naar je leven. Je bekijkt jezelf met nieuwe ogen zodat je ziet dat je een prachtig wezen bent.

Jij verdient een tedere, liefdevolle blik in plaats van een blik van veroordeling. Je hoeft er niks specifieks voor te doen. Je verdient het om geliefd te zijn, gewoon omdat je bestaat.

Ik leer je te ervaren hoeveel kracht je nu al in je hebt en wat het je oplevert als je stopt met jezelf omlaag te halen en aan jezelf te twijfelen. Hoeveel lichter jij je voelt als je stil gaat staan om naar jezelf te luisteren, want er zit zoveel wijsheid en liefde in jou.

Wat levert het jou op?

Je voelt je lichter en zult stralen als je de diamant in jezelf ont-dekt. En vanuit die lichtheid kun jij elke situatie in je leven met nieuwsgierigheid bekijken. Vanuit die lichte energie, krijg je prachtige inzichten en zet je precies de juiste stappen die nodig zijn om jouw zielsverlangen te leven. Je ervaart rust en helderheid. Kalmte en vertrouwen.

Je maakt contact met je eigen wijsheid en je geeft jezelf – vanuit je hart – de meest waardevolle adviezen!

Cadeautje: audio’s met affirmaties

Om direct die lichtheid van een lichter leven te ervaren heb ik twee audio’s met affirmaties voor je opgenomen.

De ene is gericht op gezondheid en het lichaam en de andere op ontspanning voor het leven zoals het nu is.

Ik heb ze bij de andere audio’s geplaatst die al op mijn website staan.

Je vindt hier de audio’s met affirmaties.

Het heeft mij zóveel opgeleverd om anders te kijken naar mijzelf en mijn leven. Hoe zit dat met jou?

Laat me in een reactie weten wat het jou oplevert als je meer met de bril van groei en liefde naar je leven zou gaan kijken.

Ik kijk uit naar je antwoord!

Liefs,
Marieke

0 0 votes
Artikelbeoordeling
Abonneren
Abonneren op
guest
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jacqueline
Jacqueline
1 jaar geleden

Marieke is écht een hele fijne coach die voor mij zelf het voorbeeld is van iemand die heel bewust de switch heeft gemaakt naar een lichter leven! Ik heb echt bewondering voor haar en ik ben blij dat ik voor haar begeleiding heb gekozen!

Als onderdeel daarvan luister ik geregeld naar de audio’s die zij heeft opgenomen, voordat ik ga slapen. Ik heb last van gezondheidsklachten en dit helpt mij om mijn gezondheid / leven beter te accepteren. En daardoor meer lichtheid te ervaren.