Nog steeds moe en ik wacht maar op verbetering. Kan dit ook anders?

Vermoeidheid moeheid wachten

Met mijn neus zit ik bovenop de struik. Wat zullen de buren gek opkijken, haha! Maar ik zie het goed! De eerste knoppen zitten erin. Ik zie lente!

Mijn hart maakt een sprongetje. Zo na de donkere wintermaanden kijk ik altijd uit naar dit moment, want ik weet dat we de zomer weer tegemoet gaan.

Weer een jaar voorbij…

Maakt jouw hart ook een sprongetje bij het zien van de eerste knoppen? Of zie jij in het lente spektakel vooral de boodschap: “Weer een jaar voorbij en er is niks veranderd. Nog steeds moe en ik wacht maar op verbetering. Weer een jaar voorbij en het is niet gelukt wat ik eigenlijk had willen doen.”

Verdriet om wat er niet lukt met je vermoeidheid

Misschien wilde je die reis maken, waarvan je had gehoopt dat het eindelijk zou lukken. Of wilde je graag jouw kostbare tijd en energie zinvoller besteden in je werk. Wilde je fysiek sterker worden door weer wat te gaan bewegen en je conditie en kracht op te bouwen.

Ik weet hoe dit is – ik had dit zelf eerder ook – de tijd ging voorbij en ik had het gevoel dat alles stil stond. Van mijn dromen en doelen kwam tot mijn spijt niet veel terecht en dat gaf me veel verdriet en een rotgevoel.

Nog steeds moe, EN… 

Voor mij is dat nu anders. Ik kijk naar de knoppen en voor mij betekenen ze: Ja, nog steeds een jaar moe, EN ik zie hoeveel ik in dit afgelopen jaar gegroeid ben.

Ik kijk uit naar de komende periode: De nieuwe dingen die ik leer als ondernemer en coach. Zoveel moois wat ik direct kan toepassen. De nieuwe klanten die dit voorjaar in mijn praktijk zullen komen. En de zelfzorg door het volgen van de nieuwe yogales, zodat ik beter in balans blijf.’

Kom dit voorjaar in actie en doe het anders

Besluit nu voor jezelf om dit voorjaar in actie te komen om het anders te gaan doen in jouw leven met vermoeidheid. Het hoeft niet nóg eens een jaar zo te gaan.

Laat dit jaar – met mijn hulp – de knoppen in bloei komen, zodat je volgend jaar een totaal andere ervaring gaat hebben als de lente weer voor de deur staat.

Waar zou jij ontzettend blij mee zijn als je volgend jaar terugkijkt en denkt ‘Yes! Dat is me tóch gelukt!’

Ik lees je antwoord graag!

Liefs,
Marieke

4 1 vote
Artikel waardering
Abonneren
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x