Over mij

Als mens heb je zoveel meer schittering en zoveel meer moois in je zitten dan dat je meestal ervaart. En dat is begrijpelijk, want het is niet altijd makkelijk om hier op aarde te leven. Soms begrijp je er helemaal niks van. En dan zijn er nog de ideeën die je over jezelf en de wereld hebt gekregen die minder liefdevol zijn en minder recht doen aan wie je eigenlijk bent.  

Verbind jezelf met die schitterende en krachtige vrouw die jij in essentie bent! Leef jouw Lichter Leven vanuit jouw ware potentieel.

Het is zo belangrijk dat jij jezelf in liefde accepteert, inclusief wat er nu in dit moment speelt. Vanuit liefde zul je ont-dekken hoe het leven jou gevormd heeft tot de schitterende en krachtige vrouw die je nu bent.

Mijn verhaal

Twintig jaar geleden werd ik na een griepje niet meer fit en ik voelde mij doodmoe. Mijn leven veranderde totaal. Ik zei in de jaren erna regelmatig: ‘ik roei met de riemen die ik heb’, maar daar zat een ontevreden gevoel achter. Elke dag voelde als hard werken en ik raakte gefrustreerd. Vooral als ik naar anderen keek. Ik had in mijn leven geleerd om te oordelen en dat deed ik nu vooral hard naar mijzelf en naar mijn leven toe.

Mijn doorbraak

Ik wilde het anders. Mijn kritische kijk en hoge lat zorgden ervoor dat ik weinig plezier beleefde. Ik dacht dat het allemaal op een bepaalde manier moest. Daardoor was ik meer bezig met de buitenwereld dan met mijn eigen binnenwereld.

Mijn eigen doorbraak kwam toen ik ontdekte hoe ik veel bewuster kon leven en hoe ik kon kiezen voor liefde. In elk moment opnieuw. Ik leerde mezelf omarmen voor wie ik was en waar ik stond in mijn leven. Het contact met mijn schitterende zelf herstelde en ik leerde te voelen wat ik werkelijk wilde. Er kwam meer ruimte voor acceptatie en vooral ook voor mededogen. Het harde oordelen naar mijzelf toe werd steeds zachter. Ik leerde om met de bril van groei en liefde naar mijzelf en mijn eigen leven te kijken. 

Mijn ervaring als coach

Door alles wat er gebeurde in mijn leven en door de begeleiding van geweldige coaches daarbij, raakte ik geïnteresseerd in het onderwerp persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb een opleiding gevolgd tot toegepast psycholoog en ben mij specifiek gaan richten op het coachvak. Ik geef nu als coach mijn eigen lessen aan anderen door.

Mijn boodschap als coach voor vrouwen

Als vrouwencoach wil ik jou graag meegeven dat het oké is om het leven moeilijk te vinden en het even niet meer te weten. Het is oké dat je je verward voelt omdat je niet meer weet wat je volgende stap kan zijn en waar je goed aan doet.

Alleen… als je in die verwarring blijft hangen en het leven op de automatische piloot leeft, verandert er weinig.

Pas door in actie te komen, kom je te weten wat de volgende stap zal zijn die jij wilt zetten. Je hoeft dit niet alleen te doen. Ik wil je helpen te onderzoeken wat jij nodig hebt om je weer ontspannen en gelukkig te voelen.

Kies voor jouw lichter leven

Ben je benieuwd naar de lessen die ik heb geleerd en die ik aan jou door wil geven? Voel je dat het tijd is om jouw leven te veranderen?

Maak dan kennis met mij en kies voor jouw Lichter Leven!

Gratis E-book

Creëer jouw mooiste leven 2.0!